SM dating

Doe jij aan sm dating? Zoek je als je een date hebt gevonden een super bdsm hotel, of een sm studio? Kom naar ‘discrete kamer’. Bij ons boek je een hotelkamer per uur, en kamer voor een dagdeel of een heerlijke erotische overnachting. Een weekend of een weekje vakantie vieren in ons sm huis behoort ook tot de mogelijkheden. Je kan bij ons terecht op alle gebieden van bdsm. Soft sm of hard sm, extreem fetish noem maar op. Wij hebben voor ieder wat wils. Breng met jouw sm date een bezoekje aan ons hotel, het zal je aan niets ontbreken. Bij ons vind je kinky kamers en sm kamers. Of het gaat om bondage, latex of andere extreme wensen. Boek onze paardenstallen voor ponyplay, of laat ons een sm party of swingers party organiseren. Alles is mogelijk. En dit alles met volledige discretie.

SM dating kamers

Al onze ruimtes zijn ruim van opzet, en hebben de beschikking over alle faciliteiten die aan jouw wensen moet voldoen. Boek je een bij ons een kamer of een sm studio en je hebt andere wensen, maak het ons kenbaar en wij zorgen ervoor dat jouw wensen in vervulling gaan.

Sm dating locatie

Onze locatie voor een sm dating vind je in de omgeving van Zaltbommel, 20 min vanaf Utrecht, 15 min vanaf Den Bosch en 15 min vanaf Tiel. Op de route A15 -A2. Midden Nederland op de grens Brabant/ Gelderland. Voor een sm dating ben je bij ons aan het juiste adres. Onze sm ruimtes bevinden zich in een vrijstaande villa, landelijk en geheel vrij gelegen. Dit maakt alles uniek. Een top locatie voor sm dating als het gaat om anoniem te blijven. Ligging is 2 min snelweg af.

Gratis parkeren

Wanneer je met je sm date bij ‘discrete kamer een bezoekje brengt, kun je geheel gratis en discreet parkeren op onze besloten parkeerplaats op eigen terrein.

Reserveringen  0616350758

Call Now Button