Anoniem hotel

Zoek je een anoniem hotel? Boek dan een kamer bij anoniem hotel ‘discrete kamer’. Het meeste discrete hotel van Nederland. Ons hotel is gevestigd midden Nederland op de grens van Noord-Brabant en Gelderland en ligt verscholen in het groen. De grote plaatsen eromheen zijn Utrecht , Den Bosch, Tiel en Zaltbommel. De ligging van ons anonieme hotel is ideaal langs de A15 en de A2 en gelegen aan de rand van een natuurgebied. Onze locatie ligt perfect zodat het voor iedereen makkelijk aan te rijden is.

Kamers

De kamers die je bij ons boekt zijn divers van romantisch tot kinky. Ook Heeft ons anonieme hotel een volledig ingerichte sm kamer. Dus houd je van meer gewaagde kamers dan is ons hotel het hotel bij uitstek om eens een keer iets anders te proberen. Onze kamers beschikken allen over eigen voorzieningen zoals eigen douche wastafel en toilet. Maar ook hebben de kamers een eigen mini bar, zithoek etc teveel om op te noemen. Je kan met je geliefde ook gebruik maken van onze heerlijke tuin.

De kamers worden geboekt door stellen die vreemdgaan maar ook stellen die met hun eigen partner eens iets anders willen weten ons anoniem hotel goed te vinden, dit met name voor het boeken van onze unieke kamers. Zoals de kamers met de seks schommels en de kamers met de spiegelwanden.

Anoniem hotel boeken

Als je bij ons een kamer reserveert vragen wij niet om creditcards en legitimatie. Bij ons boek je dus echt anoniem. Tenslotte zit niemand erop te wachten om zijn persoonlijke gegevens bloot te geven. Zo heb je als klant van ‘discrete kamer’ echt het gevoel dat je geen sporen achterlaat. Reserveringen heel kort van tevoren kun je aan de deur contant betalen.

Gratis parkeren

Boek anoniem je kamer en parkeer gratis op ons eigen afgesloten privé terrein. Niemand die je auto ziet staan. Je parkeert bijna letterlijk voor de ingang van onze kamers. Hoe bijzonder is dit!!!

Reserveringen 0616350758

Call Now Button