BDSM hotel

Boek nu een kamer in ons BDSM hotel! Heb je een gekke bui en heb je geen zin om een standaard kamer te boeken in een normaal hotel. Spring er ééns uit, doe eens gek. Discrete kamer is het privé BDSM hotel bij uitstek. Een kleinschalig BDSM hotel voor iedereen die zijn grenzen op seks gebied wil verleggen. Bij discrete kamer kun je een sm kamer voor een paar uur boeken, maar je kan ook  heerlijke kinky overnachtingen boeken. Onze stek is landelijk gelegen, zeer centraal midden Nederland, op de grens van Brabant/Gelderland. Even buiten de grote plaatsen Utrecht en Den Bosch

Soft of hard sm

In ons BDSM hotel heb je de keuze uit soft bdsm kamers [kinky] of een harde sm studio. De kamers zijn compleet ingericht voor leuke ondeugende spelletjes te spelen en hebben alle voorzieningen voor een perfect verblijf. Ons BDSM hotel is klein en besloten. Wij zijn geen grote openbare club waar je iedereen tegen komt.

Je kan met je eigen partner spelen maar ook met een groepje vrienden. Zo kunnen we indien gewenst ook een SM Party of een kinky party organiseren. Wij hebben de beschikking over een grote sm studio waar een zeer grote tuin omheen ligt. En bij het feest hoort een grote partytent zodat je heerlijk met z”n alle bij iets minder weer toch nog gezellig buiten kan zitten tot midden in de  nacht. Dus heb jij iets te vieren? Of wil je gewoon een leuk feestje ervan maken? Bij discrete kamer is bijna van alles mogelijk. Maak je wensen kenbaar en wij kijken wat we voor je kunnen betekenen. En als in ons hotel een kamer boekt is je volledige privacy gewaarborgd. Wij bieden plaats aan maximaal 10 personen voor een overnachting.

Je reserveert bij ons al een kinky kamer tussen 09.00 en 17.00 voor 2 uurtjes  €115,- inclusief gratis drankjes

Overnachting in onze sm studio

Zonder ontbijt 240,-

Met ontbijt €280,-

Prijs is voor 2 personen meerder personen extra tarief

Wij hebben eigen gratis parkeer plaatsen op ons privé terrein.

Boek nu!   0616350758

Call Now Button