Daghotel

Dag hotel ”discrete” kamer in Waardenburg gelegen. Waarom besluiten om in ons daghotel een kamer te boeken? Omdat wij makkelijk bereikbaar zijn vanuit alle hoeken van Nederland. Ons dag hotel is erg geliefd en bied voor ieder een dag kamers naar wens. Je kan in ons daghotel de hele dag inchecken. Je kan bij ons terecht voor een dag kamer, van in de vroege ochtend uurtjes tot in de late avonduren. Wil je met je partner overnachten, dan is dat ook mogelijk. Eventuele nacht reserveringen behoren sinds kort ook tot de mogelijkheid.

Locatie

Onze locatie ligt gelegen in het groene hart in het midden van het land. Dit maakt dit hotel uniek. Het is kleinschalig, privé, knus en gezellig. En bied de juiste ambiance. Romantiek met veel privacy is wat dit hotel te bieden heeft. Ben jij op zoek naar discretie op alle vlakken, en heb je geen zin om naar een groot openbaar hotel te gaan? Boek dan een kamer in ons daghotel.

Anoniem daghotel

Bij ons boek je makkelijk en snel een kamer. Geen gedoe met creditcards en legitimatie, maar lekker anoniem blijven. Wij hebben de beschikking over verschillende type kamers. Bij ons boek je een romantische kamer, maar ook kinky kamer of een compleet ingerichte erotische sm kamer. Bij ons staat discretie voorop. Evenals gastvrijheid. Wie bij ons een kamer boekt voelt zich gelijk als kind aan huis. De kamers hebben allen eigen voorzieningen en zijn compleet ingericht. Er is altijd wel iets lekker te vinden. En de kamer prijzen zijn altijd alles inclusief. Zo is er op ieder kamers een gevuld koelkastje te vinden. Gevuld met gratis fris en water. Evenals koffie en thee.

Op verzoek kunnen wij ook een arrangement naar wens bespreken. Heb je wensen maak het ons kenbaar en wij kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Wie een kamer boekt kan zijn auto veilig en gratis parkeren op ons eigen privé terrein, en loopt bijna zijn kamer in. De reserveringen worden zo gepland zodat je nooit andere mensen tegenkomt.

Reserveren 0616350758

Call Now Button