Dagverhuur kamer

Dagverhuur kamer. Kom en boek een dagkamer bij ‘discrete kamer’. Dagverhuur kamers, gezellig sfeervolle kamers. Wij verhuren natuurlijk niet alleen kamers in de dagverhuur. Bij ons kun je ook terecht in de avond uren en je kan zelfs heerlijk erotisch overnachten. Boek eens een romantische kamer of een sm kamer. Ja er is voor iedereen wat wils. Je kan heerlijk met z’n tweetjes genieten, maar je kan ook met meerdere vrienden genieten. In ons love hotel kun je 24/7 een kamer boeken.

Dagverhuur locatie

Onze locatie is discreet gelegen , rustig en landelijk, midden Nederland aan een natuurgebied. Je vind ons niet ver van Utrecht Den Bosch en Tiel. Toch heel makkelijk bereikbaar. De kamers zijn gevestigd in een mooie nostalgische boerderij.  Ben je onderweg met je partner en kom je over de A2 of rijd je de route van de A15 en zoek je een gezellig plek? Boek dan een een kamer en laat je verassen door de ambiance die je bij ons vind.

Discrete dagverhuur kamer

Discretie is voor vele mensen het allerbelangrijkste als ze een kamer voor een paar uur zoeken. Nou met recht kunnen wij je vertellen dat je die discretie alleen vind in het meest geliefde en anonieme rendez vous hotel ‘discrete kamer’.

Op de kamers vind je alles wat je nodig hebt voor het ultieme verblijf met jouw partner. Het ontbreekt je aan niets en het zullen ultieme uurtjes worden. De kamers zijn voorzien van alle gemakken zoals een eigen minibar, zithoek, airco. Omdat wij gastvrij zijn is er op de kamers ook altijd iets lekkers te vinden van koek tot chips, van chocolaatje tot een lekker snoepje. De koffie thee en fris worden gratis aangeboden.

Het sanitaire spreekt voor zich, eigen douche toilet en wastafel. Ook in de bad ruimtes is allen aanwezig, zoals handdoekjes, douchegel, en zelfs een haardroger maken het geheel weer compleet.

Gratis parkeren

Parkeren gebeurd op ons eigen terrein en is geheel gratis en discreet. overtuig jezelf en boek een kamer

Reserveringen 0616350758

Call Now Button