Discreet hotel

Discreet een kamer boeken 24/7 doe je bij love hotel ‘discrete kamer’. Het meeste discrete hotel van Nederland. Gevestigd in een landelijke gelegen authentieke boerderij. Klanten weten ons hotel goed te vinden in het hart van de betuwe . In ons hotel vind je rust, ruimte en voor iedereen een passende kamer voor jou en je partner. kom je met je eigen partner of ga je vreemd? Er is voor ieder wat wils. Gelegen in Waardenburg nabij Zaltbommel. ligging Brabant/Gelderland.  Dichtbij de grote plaatsen Utrecht, Den Bosch en Tiel. Route a15-a2 langs de snelweg

Discreet een hotelkamer boeken

Ons discreet hotel is uniek, je vind bij ons diverse kamers. Wij hebben romantische kamers, een kinky love suite, en we beschikken over een spelletjes sm studio. Je kan in ons discreet hotel kamers boeken voor een paar uur, maar erotisch overnachten behoort ook tot de mogelijkheden. Onze kamers zijn compleet ingericht, hebben alle voorzieningen die je je maar kunt bedenken. Er staat voor iedereen altijd een gevulde koelkast met fris en water. En wil je een lekker kopje thee of koffie? Geen probleem, dan zet je zelf toch een kopje koffie. Ook zijn er altijd wel versnaperingen voor na jullie avontuurtje.

Discreet boeken zonder credicard en legitimatie

De kamers boek je volledig anoniem en discreet. Wij vragen nooit om een legitimatie of een creditcard.

Discreet hotel met seks schommel of spiegelkamer

Discrete kamer vertelde het al. Diverse kamers maken het decor compleet. Als discreet hotel moet je natuurlijk wel iets te bieden hebben. Denk aan een kamer met spiegelwanden, een kamer met massagetafel, of een kamer met een sex schommel. Geef je leven een seks booster en boek een kamer in ons discreet hotel.

Discreet parkeren

Parkeren is nooit een probleem, er is plek voor iedereen. Je parkeert gratis en onopvallend op ons eigen terrein achte gesloten hekken. Niemand ziet je auto staan. Boek nu je kamer !

reserveringen 0616350758

Call Now Button