Erotisch overnachten

Kom eens erotisch overnachten in anoniem hotel ”discrete kamer”. Bij ons boek je kamers voor een discrete ontmoeting. Heb je een geheime date met je minnaar, minnares? Of ben je op pad met je eigen partner? Boek eens een erotische kamer voor een erotische overnachting en een spannend seks avontuur. Onze kamers kun je discreet boeken, op alle tijden van de dag. Bij discrete kamer kan je een erotische overnachting boeken, maar je kan ook kamers huren voor een paar uur.

Erotische B&B

Wij zijn 24/7 geopend. Dus je kan ten alle tijden terecht. Ben je op stap in Utrecht of Den Bosch en zoek je een erotische kamer? 20 min rijden in een klein plaatsje aan de A2-A15. Wij zijn geen seks club maar een particulier hotelletje voor discrete erotische kamerverhuur.

De erotische overnachtingen vinden plaats in een vrij gelegen nostalgische boerderij. Wat extra romantiek en vooral de erotiek een booster geeft. Het pand van ”discrete kamer” ligt zeer centraal, in midden Nederland. Discreet maar toch niet afgelegen. Toch geeft de landelijke ligging een extra dimensie aan het spannende avontuur als je één van onze kamers boekt voor een erotische overnachting.

Erotische hotelkamers

Onze kamers zijn uniek en er is voor iedereen wel een passende kamer te vinden. Zo heeft ”discrete kamer” kamers met een massagetafel, kamers met led verlichting, kamers met seks schommels, speeltjes of spiegelkamers. Zo zijn de kamers van alle gemakken voorzien. Als je een kamer reserveert dan reserveer je altijd alles inclusief. Gratis koffie thee en fris evenals een heerlijk snoepje of chocolaatje na jouw opwindende avontuur.

Parkeren

Over het parkeren hoef je ook niet in te zitten, want parkeren gebeurd op ons eigen terrein, je auto staat veilig en discreet want niemand ziet de auto’s staan.

Erotisch overnachten bij ”discrete kamer” een wereld van plezier als het om erotische hoogtepuntjes gaat. Boek snel een kamer

Je boekt al een erotische overnachting voor €240,-

Wens je een uitgebreid ontbijt erbij dan dan zijn de kosten €280,-

reserveringen 0616350758

Call Now Button