Erotisch hotel

Boek in jouw erotisch hotel je favoriete erotische hotelkamer. Kom eens erotisch overnachten bij ”discrete kamer. Waarom bij ‘discrete kamer”een kamer boeken? Omdat wij het enige erotisch hotel in Nederland zijn, waar iedereen lekker discreet kan blijven. Ben je op stap met je partner/second love? Ben je aan het daten? Of heb je een gezellig avondje met je eigen partner? En heb je zin in een wilt avontuur? Boek dan een kamer voor een paar uurtjes in ons erotisch hotel. Als je een kamer boekt is je volledig privacy gewaarborgd.

Erotisch kamer boeken tot middernacht of voor een erotisch overnachting ben je bij ons op het juiste adres. Wil je een romantisch erotisch kamer of zoek je eens iets anders zoals een  kinky kamer of een sm kamer? Maak er een hete avond van. Onze erotische kamers zijn de hele dag te boeken 24/7 dus ook in de weekenden. In de avond en nacht uren rekenen we natuurlijk een ander tarief.

Erotische kamer

Onze erotische kamers zijn van alle gemakken voorzien, alles is aanwezig voor een spannende date. De kamers hebben alle eigen voorzieningen. Er is altijd een gevulde minibar en als je een borrel op hebt kun je met een lekkere bak koffie nog even bijkomen voor je aan je avontuur begint.

Ons hotel ligt omgeving de grote steden locatie Utrecht, Den Bosch in Waardenburg en is zeer makkelijk te bereiken 2 min vanaf de snelweg. Wil je anoniem en discreet blijven? Wij garanderen je een veilige omgeving om jou erotische avontuur te beleven. Wij zijn geen openbaar erotisch hotel , maar een besloten klein privé hotel.

Wanneer je een avond of een nacht reservering plaatst dien je deze wel direct te betalen.

prijs overnachting 2 personen zonder ontbijt €240,-

prijs overnachting met ontbijt 2 personen €280.-

Gratis parkeren

Over het parkeren hoef je je ook geen zorgen te maken, want je auto word op eigen erf geparkeerd zonder extra te betalen.

Reserveer nu!  0616350758

Call Now Button