Erotische bed & breakfast

Boek nu met je partner een erotische bed & breakfast bij ‘discrete kamer’. Waarom bij ons een erotische b&b boeken bij ”Discrete kamer”? Hier vind je een erotisch spannend avontuur die je niet snel zult vergeten. Een erotische b & b is een hoogtepunt in je seks leven. Discrete kamer maakt het verschil om een erotische overnachting te beleven, omdat wij niet te vinden zijn in een grote stad. Onze erotische b & b bevind zich in een zeer grote vrijstaande erotische vakantie bungalow, midden Nederland. Landelijk gelegen in de betuwe nabij Zaltbommel in Waardenburg op een vrijstaande privé boerderij aan de rand van een groot wild natuurgebied. Als je bij ons het erf oprijd dan waan je je op een klein vakantiepark. Het verschil hier is alleen dat je het erotische vakantiehuis voor jezelf hebt. Want er is niemand die je lastig valt.

Dus wil je je met je partner terug trekken van alle mensen massa? En heb je de behoefte om volledig privacy met z’n tweetjes te genieten, je erotische spel te spelen. En ongestoord van elkaar te genieten ? Boek dan bij ‘discrete kamer’. Erotisch spelen op een geheim plekje waar alle remmen los kunnen.

Meer personen?

Natuurlijk kun je onze erotische b enb ook boeken met meerder vrienden indien gewenst. Maak het ons kenbaar want er is genoeg plek.

De erotisch b and b van discrete kamer is uniek in zijn soort, om de chalet ligt een gigantische tuin waar je heerlijk in kan genieten met hapje en een drankje. Ben je roker dan is dat ook geen probleem. In combinatie met een leuk arrangement maakt het jullie erotische uurtjes zeer compleet. Er is veel mogelijk. De erotische b&b is te boeken met of zonder luxe ontbijt. Ben je vegetarisch of veganist maak het ons dan kenbaar. Wij houden hier rekening mee. En spelen in op de wensen van de klanten.

Ontbijt

Croissantjes, witte bollen, bruine bollen, ontbijtkoek, verse melk, jus d’orange,  vers fruit zoals meloen en druiven, stukjes tomaatje, komkommer, beleg vleeswaren, kaas, boter, toetje, kortom teveel om op te noemen.

 

Gratis Parkeren

Parkeren kan gratis op ons eigen terrein, daar heb je verder geen kosten aan. Je parkeert bijna bij je privé bungalow.

Prijs

erotische bed and breakfast €280,-

erotisch overnachten             €240,-

reserveren  0616350758

Call Now Button