Hotel A2

In Nederland heb je diverse verschillende type hotels langs de A2. Op deze pagina vind je uitleg en een overzicht van de diverse hotels a2

Wil jij even na een lange auto rit uitrusten, of heb je tijdens je werk als ondernemer of directeur van een bedrijf een geheim avontuurtje met je minnaar of minnares?

Heb je een kamer nodig per uur of een kamer voor een paar uur? Dan is het ideaal als je een hotelkamer op de snelweg langs de A2 vind voor een kort verblijf. ”Discrete kamer” is zo’n hotel.

Langs de A2 vind je onze discrete kamers.

Wil je even pauzeren, een goed gesprek hebben met je liefje of even van elkaar genieten, huur dan een kamer bij ons. Discrete kamer ligt aan de A2, snel een kamer per uur nodig? Boek dan snel en flexibel een kamer bij ons.

Je bent zo van de snelweg af en er zo weer op! lekker makkelijk, niemand die je ziet, want wij weten wat DISCRETIE is. Je komt niemand tegen, en je auto staat en goed en veilig geparkeerd op ons besloten terrein.

Frisse kamers, schoon, romantisch, kinky of sm. Bij discrete kamer hebben we het allemaal.

Je voelt je gelijk op je gemak, want wij zijn laagdrempelig door onze gastvrijheid en openheid. Wij oordelen niet en vinden dat doet wat hij/ of zij zelf wil, zolang er maar respect is voor elkaar.

Bij ons kan je jezelf zijn en hoef je niet bang te zijn dat iedereen je ziet. Onze locatie ligt niet in een grote stad waar je teveel opvalt en wij regelen de reserveringen zo dat tijden elkaar goed passeren.

Men kan een kamer reserveren de hele dag door op elk gewenst tijd stip. Aan de A2 gebeurd het ”Discrete kamers” Reserveer een gezellige kamer en voel je vrij zonder dat je ogen in je achterhoofd hoeft te hebben, want bij ons is ”heet zeer discreet”.

2 uur vanaf 75,- all in

Geen legitimatie en creditcard nodig! Bij ons betaalt u contant aan de deur.

Bel vertrouwd naar 06 16350758 of mail naar info@discretekamer.nl.

Wij bieden u deze kamer in onze vrijstaande boerderij nabij Utrecht, Den Bosch en Tiel langs de A2. 5 min van Zaltbommel, Gelderland/Brabant midden Nederland.

Wij nemen nooit ongevraagd contact op.

Gratis koffie, thee en fris tijdens uw bezoek. Parkeren is tevens ook gratis en discreet op ons eigen terrein.

rendez vous hotel

Hotel A2

 Hotels langs de A2

-Hotels

-Love hotels

-Rendez-vous hotels

-kinky hotels

-Romantisch hotel

-Swingers hotel

-Privé hotel

-Motel

-Sm hotel

-Fifty shades of grey hotel

-Seks hotel A2

 

Love hotel A15-A2

In een love hotel kun je met je minnaar en minnares vreemdgaan. Maar je kan natuurlijk ook een gezellige tijd met je eigen partner beleven.

Boek eens een keer een kamer in een love hotel al is het maar voor een andere omgeving. Samen een romantische kamer huren? Dit kan in love hotel ”Discrete kamer”

Love hotel langs de A2 tussen Utrecht en Den Bosch tel 0616350758

SM hotel A15-A2

SM of BDSM, 50 tinten grijs of fifty shades of grey. Vind je in het sm hotel” Discrete kamer”.

In dit hotel vind je kamers die ingericht zijn met attributen in het thema van BDSM. Kamers waar je in dit thema een eigen spel kunt spelen.

De kamers zijn te huur voor een paar uur, een sm overnachting, of een bdsm bed and breakfast. Dominant of onderdanig? Meester of meesteres spelen? Slaaf zijn? SM hotel langs de A2 tussen Utrecht en Den Bosch tel 0616350758

Kinky hotel A15-A2

Een kinky hotel heeft kinky kamers voor een spannender samenzijn met je partner.

Ben jij een gewone romantische kamer beu en wil je eens meer spanning? Boek dan eens een kinky kamer in hotel ”Discrete kamer”.

Kinky hotel langs de A2 tussen Utrecht en Den Bosch tel 0616350758

Privé hotel A15-A2

Een privé hotel kenmerkt zich door meer besloten te zijn, kleinschalig en zeer persoonlijk. discreet en anoniem.

Discrete kamer is zo’n privé hotel voor die mensen die echt totaal geen persoonsgegevens willen laten registreren.

Maar discrete kamer onderscheid zich ook als privé hotel omdat er alleen aan stellen word verhuurt, en niet aan werkende dames in de escort service.

Privé hotel langs de A2 tussen Utrecht en Den Bosch tel 0616350758

Swingers hotel A15-A2

Een swingers hotel is anders dan een swingers club.

Swingers hotel ”Discrete kamer”is er speciaal voor stellen die liever alles discreet en persoonlijk houden, zonder openbaar publiek.

Bij swingers hotel ”Discrete kamer” kun je een swingers kamer huren voor maximaal 4 personen tegelijk. Swingers hotel langs de A2 tussen Utrecht en Den Bosch tel 0616350758

Romantisch hotel A15-A2

Zoek je een romantisch hotel om even een paar uur uit te rusten of even stiekem samen te zijn met je partner?

Bij romantisch hotel ”Discrete kamer” ben je aan het juiste adres, voor ieder wat wils. Een romantisch hotel knus, landelijk, vrij gelegen.

Voor diegene die dan ook nog spiritueel zijn en van dieren houden ben je hier helemaal op de juiste plek. Romantisch hotel langs de A2 Utrecht en Den Bosch tel 0616350758

Erotisch hotel A15-A2

Zoek je een erotische hotelkamer aan de A2 voor jou en je partner, reserveer dan bij ons ”Discrete kamer”.

Wij hebben mooie gezellige erotische kamers waar je jezelf kunt zijn en je fantasie de vrije loop kan laten gaan.

Niemand die je ziet, discreet, goede parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Een erotische kamer met spiegels? Een erotische kamer als in 1001 nacht of een erotische kamer zoals een 50 tinten grijs kamer?

Geniet een keer anders en boek een erotisch hotel aan de A2. ”Discrete kamer” Wij zitten tussen Utrecht en Den Bosch. Reserveren meer info of vragen! Tel 0616350758

Rendez-vous hotel

 Discrete kamer tussen Utrecht en Den Bosch langs de A2

06 16350758

Call Now Button