Kamer per uur huren: discreet, anoniem en spannend

Een kamer per uur huren voor een spannende afspraak met uw minnaar of minnares? Of juist een hotelkamer per uur huren om samen met uw partner uit de dagelijkse verplichtingen te ontsnappen, in een spannende omgeving? Een hotel per uur huren is lang niet altijd mogelijk. Zeker niet wanneer u graag een discrete afhandeling wilt, een parkeerplaats die niet gemakkelijk te zien is en een hotel per uur waar u gewoon contant kunt betalen zonder legitimatie te moeten tonen. Bij ons kunt u gewoon een hotelkamer per uur huren. Onze locatie bevindt zich tussen Utrecht en Den Bosch. Voor de discretie van onze klanten staat het adres niet op de website vermeld.

U krijgt het adres wanneer u op afgesproken locatie contact met ons opneemt. Wij vertellen u dan hoe u moet rijden om bij de kamers per uur te komen, waar de pret kan beginnen.

Voor wie zijn de kamers per uur geschikt?

De hotelkamers per uur zijn geschikt wanneer u vreemd wilt gaan op een zeer discrete manier, zonder dat u betrapt kunt worden. Maar de kamers zijn ook zeer geschikt wanneer u met uw partner een avontuurtje wilt beleven. Even zonder kinderen, zonder telefoon en de dagelijkse verplichtingen die het libido de nek omdraaien op een gemiddelde dag.

Hoe discreet is het hotel per uur precies?

Veel discreter dan bij ons kunt u het niet krijgen. We vragen geen gegevens van u, op uw voornaam en telefoonnummer na. Het telefoonnummer gebruiken we uitsluitend om u per sms op de hoogte te stellen wanneer er verhinderingen van onze kant zijn. We sturen u nooit ongevraagd berichten en zullen u niet bellen. Uw achternaam hebben we niet nodig. Ook hebben we geen legitimatie nodig. Betaalt u per bank? Ook dan kunt u gerust zijn. We kunnen én zullen niets met de gegevens doen.

U blijft dus volledig anoniem. Onze locatie ligt daarnaast dermate landelijk en afgelegen dat de kans nihil is dat u bekenden tegenkomt. Tenzij die ook een kamer hebben geboekt bij ons – maar bij de reserveringen houden we rekening met aankomst- en vertrektijden zodat u geen andere mensen tegenkomt.

Is een kamer per uur huren een aanrader?

Wanneer u een spannende afspraak wilt met uw minnaar, minnares, vriend, vriendin of partner, en er staat een spannende activiteit op de planning, dan wilt u eigenlijk het liefst dat alles gewoon goed geregeld is. Een spannende afspraak op het toilet van een tankstation klinkt vast spannend, maar de kans is groot dat het een enorme afknapper wordt. Onze kamers per uur huren is een veel verstandigere zet. Wij zorgen ervoor dat de kamers helemaal schoon zijn, u kunt gratis koffie, thee of fris krijgen bij uw bezoek, uw auto parkeert u discreet en gratis en u kunt gewoon doen waarvoor u de kamer per uur boekt. Geen verplichtingen, geen gedoe en vooral geen drempels voordat u kunt doen waarvoor u komt.

Interesse in een hotel per uur?

Bent u op zoek naar een discrete, schone en betaalbare locatie voor een spannende afspraak met uw partner of wilt u zorgeloos vreemd kunnen gaan? Dan is onze locatie tussen Utrecht en Den Bosch de perfecte oplossing. U boekt een kamer al vanaf twee uur en u kunt zoveel tijd bijboeken als u nodig heeft. Bel direct naar 06 16 35 07 58 om een tijd af te spreken. De locatie krijgt u te horen wanneer u op de afgesproken tijd op de afgesproken locatie bent.

Reserveren 0616350758

Call Now Button