Love hotel

Zoek je een klein persoonlijk hotel om discreet een kamer te huren? Boek dan een kamer. Discrete kamer is het enige love hotel waar je 100% discreet blijft. Lekker anoniem blijven, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Er is geen één hotel die zo discreet is als wij. Parkeren op privé terrein, niemand die je ziet, kleinschalig zodat je ook niemand tegenkomt, daar zorgen wij voor. Dus zoek je een kamer en ben je bang om ontdekt te worden? Bij ons hoef je daar niet bang voor te zijn. Discreter dan wat wij aanbieden is niet te vinden

Love hotel zonder creditcard en legitimatie

Ons hotel is het enige kleine hotel in midden Nederland, waar je anoniem een kamer boekt zonder enige legitimatie of creditcard. Overal kan je kamers boeken onder het mom 100% discreet, maar in ons hotel is je geheime afspraakje echt veilig. We vragen niet hoe je werkelijk heet, heet je Bert discreet, dan is het ook oké, of je met je vriendin, buurvrouw, of zakenpartner komt. Bij ons is het horen zien en zwijgen.

Love hotel voor vreemdgaan

Ga je vreemd? Ben je wel een stel die onder bepaalde omstandigheden nergens kan afspreken, boek dan in ons love hotel. We hebben het unieke hotel voor stoute ontmoetingen, wel boven de 18 natuurlijk, maar dat spreekt voor zich. Lekker een keer iets anders dan een doorsnee hotel. Voel je op je gemak bij ons, niemand die je veroordeeld of met de vinger naar je wijst. Bij ons ben je vrij om ongeremd van je date te genieten. Je kan kamers boeken voor 2 uur of meerdere uren. Bij ons kan je in alle rust vertoeven en niemand die je stoort.

Love hotel Utrecht/Den bosch

Onze locatie bevindt zich in het midden van het land, nabij de uitvalswegen Utrecht, Tiel, Den Bosch A2 en A15, Brabant/Gelderland. Dus makkelijk te bereiken. Zelf vanaf de grens van Belgié en Duitsland is ons love hotel makkelijk te bereiken. We hebben een prachtige landelijke locatie. Geen receptie, wel een hele aardige gastvrouw die jullie ontvangt en naar de kamer brengt. Ons love hotel ligt praktisch aan de snelweg, dus niet door allerlei binnen wegen voordat je ons love hotel bereikt. Ook makkelijk als je zakelijk iets moet doen. zo snel als je ons bereikt, zo snel ben je ook weer terug op de snelweg.

Contact

Wilt u contact opnemen, dit kan makkelijk via een app, sms, of per tel. Per telefoon werkt het makkelijkste, dan kunt u alle vragen stellen wat betreft het huren van een discrete kamer.

0616350758

Call Now Button