Love hotel Nederland

Boek eens een kamer in love hotel Nederland ”discrete kamer” Het meest anonieme hotel in het midden van het land. Centraal gelegen hotel nabij de uitvalswegen A15 en A2. In een klein plaatsje vlak langs de snelweg. Ons love hotel Nederland kenmerkt zich door de unieke formule.

Ons kleinschalige hotel is zeer geliefd bij de mensen die niet in een groot openbaar hotel gezien willen worden. Zo ook de unieke uitstraling van het pand. Een zeer charmant hotel in boerderij stijl. Gezellig, sfeervol, knus en rustig gelegen. Ons hotel ligt aan de rand van een groot natuurgebied.

Love kamers

Love hotel Nederland ”discrete kamer heeft verschillende type kamers in de verhuur. Romantisch kamers, maar ook kamers me een erotische tint. Spiegelkamers, kamers met led verlichting maken het geheel compleet.  Zoek je spanning een gezellige ambiance en discretie in één? Dan ben je bij ons op de juiste plek.

De kamers zijn van alle gemakken voorzien, en hebben alles wat een kamer moet hebben om er een succes vol liefdevol uitje van te maken.

Wij onderscheiden ons van andere love hotels in Nederland. Wij zijn het enige hotel waar je kamers kan boeken zonder creditcard en legitimatie. Zo kun je ook contant betalen als je kort van tevoren een kamer boekt. En voor het huren van een kamer vragen wij ook geen borg.

Als je in ons love hotel een kamer boekt voor meer als 2 uurtjes dan kan je met je partner, geliefde heerlijk in onze privé tuin genieten van een hapje en een drankje. Je kan een arrangement naar eigen wens bestellen als je dit van tevoren kenbaar maakt. De arrangementen worden bij een boeking met je door genomen in een persoonlijk telefonisch gesprek.

Ons hotel beschikt over eigen gratis parkeerplaatsen, er is genoeg ruimte, en als je hebt geparkeerd ben je al bijna bij je kamer

reserveren 0616350758

Call Now Button