Boek een love suite of een love kamer in ons discreet gelegen hotel langs de snelweg A15-A2. Een top locatie om volledig anoniem te blijven.  Ons love suite hotel is gelegen in het midden van het land, ligt dus centraal en is zeer goed bereikbaar. Zoek jij met je partner de perfecte plek? Kom en boek bij ons je love suite. Ons love suite hotel Nederland ligt tussen Den Bosch, Utrecht en Tiel in Waardenburg, bij de brug van Zaltbommel. Gelegen op een geweldige plek. Goed aan te rijden.Letterlijk een midden weg voor je ontmoeting.

De love suite kamers in ons love hotel zijn spannend ruim en mooi. Boek je een kamer dan zijn er handdoeken, koffie, thee, fris inbegrepen met een lekker chocolaatje of een snoepje erna. Oost- West in het midden van het land is ons love suite hotel het best. Kom en boek je kamer met je man, vrouw of geheime partner, je minnaar of minnares. Wij zijn open en gastvrij. Heb je nog wensen zoals een hapje, tapas of wil je een heerlijk flesje wijn erbij bestellen? Maak het ons van tevoren kenbaar. Wij hebben diverse arrangementen. Kom je voor 2 uurtjes of wil je langer een kamer boeken? Het is allemaal mogelijk. Vragen staat vrij.

Discreet telefonisch contact met degene die je naar je kamer begeleidt als je een kamer hebt gereserveerd. Dit is ook de enige persoon die je zit. Hoe discreet wil je het hebben in ons love suite hotel? Verlang je naar een spannende tijd met je date? bezoek dan ons ”discrete hotel”. Bij discrete kamer vind je sfeer en ambiance tijdens je bijzondere samen zijn. Kom eens langs en ervaar de de plek die deuren voor je openmaakt naar een nieuwe dimensie van discretie, spanning en genot.

Voor reserveringen tel 0616350758

Call Now Button