Ben jij onderdanig? Zoek je de perfecte speelruimte om met jou speelpartner helemaal los te gaan? Boek dan nu een sm bed and breakfast bij ”discrete kamer”. Wij zijn het ultieme privĂ© hotel als het gaat om het huren van discrete kamers. Je vind onze locatie midden in het land. Niet ver van de snelweg en voor iedereen makkelijk bereikbaar. Ons bedrijf is gevestigd in een prachtig afgelegen pand maar wel goed aan te rijden. Op de grens van Brabant/ Gelderland.

Kom eens een bezoekje brengen. Wij zijn voor alle stellen de geweldigste locatie die je je maar kan bedenken. Je kan hier diverse kamers boeken. Van romantisch tot kinky tot een sm studio. Of je nou onderdanig bent of dat je dominant bent, we hebben voor iedereen wel een kamer te huur. Onze kamers zijn van alle gemakken voorzien en hebben alle eigen voorzieningen. Dit ook om de discretie te waarborgen.

Onderdanig

Heb je een eigen speelpartner of kom je met een andere partner? Geen probleem iedereen is welkom en voelt zich hier thuis. Je hoeft geen legitimatie te tonen en er word en geen vervelende vragen gesteld. Hoe fijn is dit?

Bij ons huur je kamers voor een paar uurtjes, maar je kan ook een heerlijke overnachting boeken. Wat dacht je van een kinky bed and breakfast? Deze is te reserveren met of zonder ontbijt. Je kan zelfs lekkere tapas bestellen. Of drankjes, maar je kan ook je eigen lekkernijen mee nemen. Net als een pick nick. Dus totaal geen verplichtingen.

Laat je verassen en breng een bezoekje aan onze discrete hotel. Het zal jullie aan niets ontbreken. Als je vragen hebt kan je ons op allerlei manieren bereiken. per app, sms, mail of gewoon bellen. Dan krijg je alle informatie die je wilt. En we vertellen alles.

Parkeren is besloten achter gesloten poort deuren. Niemand ziet je auto staan. Boek snel !

Reserveren 06 16350758

 

 

Call Now Button