Privé kamer

Een privé kamer boeken doe je in landelijk hotel ”discrete kamer”. En klein hotel met voor iedereen de juiste kamer naar wens. Boek een kamer en overtuig jezelf. In ons landelijke kleine hotel vind je altijd wel een unieke kamer. Onze kamers zijn de hele dag te boeken, van s’ochtends tot in de nachtelijke uurtjes. Bij ons kan je 24/7 een kamer boeken

Wil je met je partner niet naar een openbaar groot hotel en wil je in alle vrijheid genieten? Boek dan een kamer bij ons. Je volledige privacy is gewaarborgd als je in ons landelijke hotel een privé kamer boekt. Discretie staat bij ons op nummer één, en wij verzekeren je dat je ten alle tijden rustig kunt genieten van alle uurtjes die je in het geheim doorbrengt.

Privé kamer anoniem boeken

Als je een kamer boekt in ons hotel dan reserveer je zonder legitimatie en creditcards, zodat je geheime avontuur ten alle tijden lekker discreet blijft.

De ligging van ons hotel is uniek. Midden Nederland in een driehoek van Utrecht, Den Bosch en Tiel, nabij Zaltbommel. Gelegen op de grens van Noord-Brabant en Gelderland. 2 minuten snelweg af en je bent er. De meeste ideale locatie voor iedereen makkelijk te bereiken. Boek een privé kamer met je eigen partner of met je second love. De kamers zijn gezellig , romantisch en smaakvol ingericht. De keuze is divers, en het ontbreekt je aan niets.

Prive kamers met eigen voorzieningen

De kamers beschikken over eigen voorzieningen en hebben een eigen discrete ingang een zithoek eigen minibar en eigen sanitaire voorzieningen. Zo zijn er romantische kamers, kinky kamers, en sm kamers. De kamers worden geboekt inclusief koffie thee en fris. Wel zo makkelijk zodat je niet voor verassingen komt te staan. Het is wel mogelijk om een arrangement erbij te boeken.

Parkeer mogelijkheden genoeg, op eigen erf en onopvallend. Natuurlijk is het parkeren gratis.

Privé kamer boeken  0616350758

Call Now Button