Rendez-vous hotel boeken voor een spannende ontmoeting

Een spannende ontmoeting met een minnares, minnaar of uw partner? Dan is een rendez-vous hotel een uitstekende keuze. Ons rendez-vous hotel is voorzien van uiteenlopende rendez-vous kamers die u gewoon per uur kunt huren. U heeft al een kamer vanaf twee uur – en u kunt per half uur of uur bijboeken. Zo heeft u altijd de tijd die u wilt en betaalt u nooit te veel. We hebben sfeervolle rendez-vous kamers die romantisch ingericht zijn, en complete SM-kamer, SM studio, kinky kamer, kinky b&b of SM bed and breakfast voor de mensen die het iets meer kinky willen.

Het adres van ons rendez-vous hotel is niet op internet te vinden, ook niet op onze website. Dit in verband met de discretie van onze klanten. Wanneer u een afspraak met ons maakt, laten we u het adres weten wanneer u op de afgesproken tijd en locatie bent en contact met ons opneemt. Op die manier blijven al onze klanten anoniem.

Voor wie is het rendez-vous hotel geschikt?

Ons rendez-vous hotel is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een locatie voor een spannende afspraak. Dat kan een date met uw minnaar of minnares zijn, maar het kan ook een spannend avontuur met uw eigen partner zijn. Even uit de stress van het dagelijks leven en de omgeving die dodelijk kan zijn voor de sekslust. Onze spannende kamers en goedverzorgde kamers zorgen ervoor dat u direct in de stemming komt.

Anoniem en discreet met onze rendez-vous kamers

Discretie en anonimiteit staan hoog in het vaandel bij ons. Wij willen alleen uw voornaam weten (dat maakt communicatie iets makkelijker immers) en uw telefoonnummer. We gebruiken uw nummer uitsluitend wanneer er verhinderingen zijn. In dat geval sturen we u een tekstbericht. In geen enkel ander geval nemen we contact met u op. Uw telefoonnummer wordt dan ook niet bewaard wanneer u vertrokken bent.

U betaalt gemakkelijk anoniem contant in ons hotel. Betaalt u liever per bank? Wij kunnen en zullen niets met de gegevens doen die met de betaling verstrekt worden. Op die manier kunnen we de discretie en anonimiteit van al onze klanten waarborgen. We hebben zelfs een speciale parkeerplaats waar u discreet en gratis kunt parkeren. Bij het inchecken en uitchecken houden we rekening met de tijden, zodat u geen andere mensen tegenkomt wanneer u bij ons een van de rendez-vous kamers boekt.

Een rendez-vous hotel, is dat een goede keuze?

Ja, wanneer u kiest voor een rendez-vous hotel, dan weet u zeker dat u in een goedverzorgde, schone kamer terecht komt. We zorgen graag voor een kopje koffie, thee of fris, volledig kosteloos uiteraard. Op onze website vindt u de kamers die u direct kunt boeken bij ons. De uiteenlopende thema’s zorgen ervoor dat er altijd een kamer bij zit die past bij u en uw partner, minnares, vriend of vriendin. Wanneer u op zoek bent naar een ideale locatie voor een spannende afspraak en waarbij anonimiteit en spanning erg belangrijk zijn, dan raden we ons rendez-vous hotel sterk aan.

Waar ligt het rendez-vous hotel precies?

Het adres van ons rendez-vous hotel tussen Utrecht en Den Bosch staat niet op de website vermeld. We geven u het adres pas wanneer u vlak bij het hotel op de afgesproken plek bent. Na een paar minuten bent u vervolgens bij uw rendez-vous kamer en kan de spanning losbreken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u direct uw kamer boeken? Neem dan contact met ons op: 06 16 35 07 58 (met nummerweergave om het proces te vereenvoudigen voor ons).

€90,-

Voor 2 uur.

Geen legitimatie en creditcard nodig! Bij ons betaalt u contant aan de deur.

Bel vertrouwd naar 06 16350758 of mail naar info@discretekamer.nl.

Wij bieden u deze ruimte in onze vrijstaande boerderij nabij Utrecht, Den Bosch en Tiel langs de A2. 5 min van Zaltbommel, Gelderland/Brabant midden Nederland.

Wij nemen nooit ongevraagd contact op.

Gratis koffie, thee en fris tijdens uw bezoek. Parkeren is tevens ook gratis en discreet op ons eigen terrein.

Call Now Button