Romantisch hotel

Romantisch hotel. Heb je zin in een geweldig seks avontuur?  Kom dan eens langs bij discrete kamer. Het meest romantische hotel om vreemd te gaan.

Hotel discrete kamer ligt verscholen in het groen van de betuwe, langs de A2 bij Zaltbommel, dicht bij een natuurgebied, rustig gelegen, maar goed aan te rijden. Hotelkamers met een erotisch tintje.

Ons romantisch hotel ligt in het midden van het land, Brabant/Gelderland. Vandaar dat het voor iedereen in Nederland een makkelijk trefpunt is. Klanten komen van ver een bezoek aan ons hotel brengen, vanuit alle delen van het land. Ons hotel is een middelpunt om elkaar te ontmoeten.

Romantisch hotel zonder te legitimeren

Vreemdgaan was nog nooit zo makkelijk. Bij ons ga je vreemd zonder je te legitimeren of je creditcard te gebruiken. Contant betalen zonder sporen achter te laten. Romantic hotel of romantisch hotel? Dit is uiteraard een hotel voor iedereen die een plekje zoekt om hun ‘ding’ te doen. Wij stellen geen vragen.

Betalen kan contant als je een paar uur van tevoren een kamer boekt. Boek je verder weg, moet je het persoonlijk komen betalen of je betaald per bank. Telefoon nummer voor al je reserveringen 06 16350758,  €75,- voor 2 uur. Goedkoper vind je een kamer zoals in ons romantisch hotel niet.

Romantische hotelkamer

De kamers zijn incl koffie, thee, fris,chocolaatjes, koekjes. Ja, wij zijn gastvrij en je voelt je bij ons op je gemak. Onze kamers in ons romantisch hotel zijn mooi, Hebben een sensuele uitstraling en elke kamer heeft zijn eigen kleur. Kleuren geven de sensualiteit en de passie weer. Boek in ons romantische hotel een erotische kinky , romantische kamer of een SM kamer

Heb je wensen, maak deze kenbaar. Vier je een feestje, is je partner jarig? Een gebakje of wijntje erbij? alles is mogelijk. Hou je van tapas en een lekker flesje wijn, dan kan je deze ook bestellen. Vraag naar de prijs en mogelijkheden.

Deze arrangementen dien je wel van tevoren te bestellen en te betalen.

Boek nu   0616350758

Call Now Button