Secret room

Boek een Secret room met je secret lover. Bij ons dan ben je aan het juiste adres. Een secretroom is natuurlijk een geheime romantische kamer. Zoek je een kamer om met je vriend of vriendin lekker samen te zijn boek dan bij ‘discrete kamer’. Wij verhuren een secretrooms om je spel te spelen in een spannende kamer of iets anders te doen? Een secret room huren doe je bij ‘discrete kamer’. Centraal gelegen midden Nederland bij de uitvalswegen van de A15 en de A2.

Secret room Nederland

In het geheim een kamer huren zonder dat er ooit iemand achter komt. Stiekem genieten met je partner. Discrete kamer is het meest ideale trefpunt in het midden van het land vooral als je ver van elkaar af woont. Onze kamers zijn schoon, fris, vernieuwend en hebben alle hun eigen voorzieningen.

Discrete kamer is het geheime hotel bij uitstek als je vreemd wil gaan en je zoekt een kamer in de regio Utrecht, Den Bosch, Tiel, Zaltbommel, Geldermalsen. Onze secret rooms worden bezocht door iedereen van Nederland, Belgie en Duitsland. Zelfs mensen die uit het buitenland komen voor een zakelijke bespreking of een spannende kamer zoeken, brengen een bezoek aan ons hotel.

Secret hotel

Als je in ons secret love hotel bent geweest kom je snel weer een keer terug, de nostalgie van ons pand en de romantische sfeer spreekt voor zich. Je kan je hier rustig terug trekken met je partner en in alle rust genieten van elkaar. Onze secret rooms zijn gevestigd in een authentieke landelijk gelegen boerderij, vrij van alles.

Onze kamers zijn van alle gemakken voorzien en het zal je aan niets ontbreken al je bij ons een secret room boekt. Gast vrijheid en goed ontvangen worden staat bij ons voorop. Kom en laat je verassen.

Parkeren is gratis en op ons eigen terrein

Reserveren  0616350758

Call Now Button