Seks hotel

Boek nu je favoriete kamer in ons seks hotel. Let wel! Sekhotel in de ruimste zin van het woord. Want in werkelijkheid is ”discrete kamer”eigenlijk een lief klein besloten hotelletje waar je als stel/koppel gezellig met je minnaar of minnares een seks kamer kan boeken. Natuurlijk zijn stellen die getrouwd zijn, vriend, vriendin ook welkom. Even als swingers.

In ons seks hotel werken geen dames van plezier. Dus kom je met je eigen partner. Ons seks hotel is zeer discreet gelegen in een klein dorp vlak langs de snelweg A2-A15. Centrale ligging, dus goed bereikbaar nabij de grote steden Utrecht, Den Bosch en Tiel. Vlakbij de brug van Zaltbommel.

Seks kamer

Je kan diverse kamers boeken in ons seks hotel. Er is voor iedereen wel een passende kamer. Kamers met massagetafel, led verlichting, spiegelwanden, of een kamer met een seks schommel. Genoeg te beleven dus. De seks kamers hebben allemaal hun eigen voorzieningen, zoals een mini bar, zithoek, eigen ingang, en natuurlijk eigen sanitaire voorzieningen. Je kan kamers boeken van romantisch tot kinky en een BDSM kamer.

Als je een seks kamer boekt dan reserveer je altijd inclusief. In de mini bar bevind zich fris en flesjes water, en er is koffie en thee. Dit zit bij de prijs van de kamerhuur inbegrepen. Er is altijd een snoepje en een chocolaatje op de kamers te vinden. Zodat je na je wilde avontuurtje je energie weer op peil kan brengen.

Arrangementen

Natuurlijk kun je als je bij ons een sexkamer boekt ook een los arrangement naar eigen wens bestellen. Maak dit kenbaar als je bij ”discrete kamer”een seks kamer boekt. Per tel, app, sms of op de mail kun je je wensen bespreken. Er is in ons seks hotel veel mogelijk.

Er zijn op ons privé terrein altijd genoeg parkeerplaatsen. Je auto kun je gratis parkeren en staat veilig achter gesloten hekken.

Reserveren 0616350758  Boek nu!

Call Now Button