Seks afspraak

Heb jij zin in een seks afspraak en moet die afspraak anoniem blijven? Heb je een geheime locatie nodig voor jouw seks afspraakje? Breng een bezoek aan seks hotel ‘discrete kamer’. Het beste vrijstaande hotel waar al je seks afspraakjes geheim blijven. Je kan iedereen hier anoniem ontmoeten. Wij zijn alles in één. Een romantisch hotel, sm hotel, en we hebben een compleet ingerichte sm studio. Je kan diverse kamer boeken als je voor je seks afspraak naar ons toe komt.

Seks afspraak midden Nederland

Ontmoet elkaar in ons discrete hotel. Niemand komt erachter dat je hier met je partner geweest bent. Wij bieden de ontmoetingsplek voor iedereen met verschillende seksuele voorkeuren. Iedereen is welkom en iedereen zal zich bij ons op zijn plek voelen. Wij zijn laagdrempelig, gastvrij, en verwelkomen alle mensen met open armen.

Seks locatie

Een gezellig klein hotel midden Nederland. Niet ver van Den Bosch, Tiel, Utrecht en Zaltbommel. Gelegen langs de A2 in een klein dorp waar je niet opvalt. Landelijk gelegen.

Seks kamers

Wij bieden aan iedereen de juiste kamer. Van romantisch, kinky romantisch, tot een sm kamer. De kamers zijn voorzien van alle gemakken. Hebben eigen sanitaire voorzieningen. Gezellige zithoeken , met minibar. Kortom het ontbreekt je aan niets als je bij ons een kamer boekt. De kamers zijn sfeervol ingericht, het is er knus en gezellig. Wie langer dan 2 uur een kamer reserveert en niet alleen voor de seks komt maar ook voor en gezellige ontmoeting om lekker te babbelen, kan heerlijk in de tuin genieten.

Gratis parkeren

Het parkeren is tevens zeer discreet en gebeurd op eigen terrein. Als men een reservering heeft, word het hek van tevoren geopend zodat je veilig, je auto binnen de poorten kan parkeren. Kosteloos bij de prijs van de kamer inbegrepen.

Reserveringen kan per tel, app, sms, email  0616350758

Call Now Button