SM studio

Boek nu een sm studio vrijstaand zeer discreet bij ‘discrete kamer’. Waarom onze studio huren ? Omdat discrete kamer de meest discrete studio is midden Nederland. Particulier, privé en vrij gelegen van alles maar zeer goed bereikbaar vanuit alle delen van het land. Landelijke omgeving nabij de grote steden Utrecht,  Den Bosch, Tiel bij Zaltbommel.

SM studio

Je bent in onze studio welkom als stel, maar ook als Meester en Meesteres die anoniem willen blijven en niet naar een club willen. Onze studio is ook te boeken met meerder personen. En wil je een besloten sm party of swingers feestje organiseren ? kan dat natuurlijk ook.

Voordeel bij discrete kamer is dat je boekt zonder legitimatie en creditcards.

Begane grond

Ben je slecht ter been? Dan kun je bij ons ook terecht. Omdat de studio begane grond is. Met een kleine rolstoel kun je ook de studio betreden.

Buitenspelen of extreem fetish

Om de bdsm studio ligt een gigantische grote tuin die het mogelijk maakt om ook buiten te spelen, dit is zeer uniek. De studio is te huur voor aan aantal uren, maar ook voor een spannende hete sm overnachting.

SM vakantie vieren is ook een optie.  De discretie, de locatie en de compleet ingerichte studio zorgen ervoor dat je een top avontuur op sm gebied beleefd. Of je netjes een sm spel speelt of dat je van extreem fetish houd, zoals latex, spanking, ponyplay etc. Bij ons is alles mogelijk. Omdat wij geen sm club zijn dien je wel je eigen speelpartner mee te nemen.

Op verzoek naar wens zijn er diverse arrangementen te bestellen. Natuurlijk ben je daar vrij in. Je bent ook vrij om zelf iets lekkers mee te nemen.

Over het parkeren hoef je geen zorgen te maken, dit is allemaal bij de prijs inbegrepen. Je parkeert je auto bijna bij de sm studio op ons eigen erf.

Reserveringen  0616350758

Call Now Button