SM Hotel

Boek eens een spannende kamer in ons SM Hotel. Ben je een stel? Getrouwd? Heb je een minnaar of minnares? Ben je een escort dame? Zakelijke partners? Reserveer dan in ons SM hotel een passende kamer. Boek een kamer voor een heerlijk discreet avontuur in ons BDSM Hotel. Ons hotel is 24/7 geopend. Wij zijn geen openbare seks club, maar een klein onopvallend privé hotel op een zeer discrete locatie. En onze gasten brengen daarom graag een bezoekje aan ons. Wij zijn laagdrempelig en iedereen is welkom.

Centraal gelegen

De centrale ligging spreekt voor zich en is voor iedereen perfect te bereiken. Vlak langs de snelweg, 2 min vanaf de afrit vind je ons in een klein dorp nabij de grote steden Utrecht, Den Bosch en Tiel, midden Nederland. Boek je bij ons een kamer dan blijft je privacy volledig beschermd. Want wie een kamer boekt hoeft geen legitimatie te tonen. Evenals creditcards. Bij ons boek je en je betaald contant. Hoe veilig is dit om je privacy te waarborgen?

De kamers zijn divers van romantisch tot een volledig ingerichte sm speelkamer. Het ontbreekt onze gasten aan niets omdat alle kamers hun eigen voorzieningen hebben. Zo is er een gevulde minibar. En gratis koffie, thee, fris en flesjes water. De kamers hebben natuurlijk ook alle eigen sanitair. Evenals een eigen ingang

Gratis parkeren

Het parkeren is ook geen probleem, er is genoeg plek en de auto’s staan gratis, veilig en discreet op ons eigen terrein, binnen gesloten hekken. Niemand ziet je auto staan. En de afstand naar de kamers is klein.

Als je een kamer wilt reserveren dan kun je ons op verschillende manieren contacten. Het liefste nemen we reserveringen aan per telefoon, als je dan nog vragen hebt kunnen we die makkelijk beantwoorden. Wil je toch meer discreet blijven dan kan je ons berichten per app, sms, of per mail.

Reserveren 0616350758

Call Now Button