Dagkamer boeken

Dagkamer boeken? Dit doe je bij ”discrete kamer”. Waarom bij ons een dag kamer boeken? Bij ons boek je dag kamers naar eigen wens. Ons dag kamer hotel is zeer discreet. En is geliefd bij velen mensen die een dagkamer huren. Wij hebben een persoonlijke benadering en bij ons staat de privacy van de klanten voorop. Wij zijn het enige kleine love hotel waar je volledig discreet een dagkamer kan boeken.

Bij ons reserveer je kamers zonder creditcards en legitimatie. Dus je volledig privacy is gewaarborgd. Diverse kamers maken het decor compleet. Boek een kamer per uur, zoals een unieke bdsm kamer of een sm studio

Dagkamer boeken

Ons hotel is gelegen nabij de uitvalswegen A15 en A2. Op de grens van Gelderland/Brabant en is zeer makkelijk bereikbaar. Centraal voor iedereen die uit verschillenden delen van Nederland komt. Tussen Utrecht, Den Bosch en Tiel dichtbij Zaltbommel. Breng eens een bezoek aan ons authentieke stekje. Een boerderij van voor de 1900 met alle charmes die je je maar kan bedenken. Boek jouw dagkamer. Landelijk gelegen in het land van Maas en Waal.

Bij ons kun je heerlijk relaxen met je partner en rustig bijkomen. Bij ons boek je een dag kamer voor een uur, maar ook dag kamers voor een paar uur of een dagdeel. De minimale reservering is een boeking van 2 uur.

Onze dag kamers zijn van alle gemakken voorzien en hebben alle voorzieningen waar een kamer aan moet voldoen. De kamers hebben eigen sanitair. En er is altijd wel iets lekkers te vinden voor bij de koffie. Een heerlijk snoepje ontbreekt ook niet. Er is gratis fris, koffie en thee op de kamer. Bij een boeking van 4 uur of langer staat er een heerlijk flesje wijn van het huis in je kamer. Ja gastvrijheid en discretie staat bij ons voorop

Indien gewenst kun je ook een arrangement bestellen. De arrangementen worden persoonlijk met je door gesproken, indien je speciale wensen hebt. Vraag even naar de mogelijkheden.

Als je bij ons een kamer boekt kun je gratis en vellig op ons eigen parkeer terrein je auto kosteloos parkeren.

Dagkamer boeken 0616350758  boek nu!

Call Now Button