Heb je een diep verlangen om eens een keertje een spannende kamer te boeken? Breng dan een bezoekje aan ”discrete kamer” en boek een sm bed and breakfast. Dit is een overnachting die jij en je partner echt nooit zullen vergeten. Deze spannende overnachting vind plaats in een ruime vrijstaande chalet, volledig discreet gelegen. Discrete kamer vind je in het midden van Nederland gelegen langs de a2 op een zeer geheime locatie. Ons hotel ligt ergens tussen Utrecht en Den Bosch. Op deze geheime plek kan je je diepe verlangen waar maken. En de nacht van je leven beleven.

Diep verlangen

Maak je stoutste dromen waar. Kom met je eigen partner of je second lover naar ”discrete kamer en boek de sm bed and breakfast. Deze overnachting is te boeken met of zonder ontbijt. Je kan deze bijzonder overnachting ook met meerdere personen boeken, vraag even naar de mogelijkheden. De chalet beschikt over eigen sanitaire voorzieningen, zoals een douche toilet en wastafel. In deze spannende ruime kamer zijn alle attributen aanwezig die je in een kamer als deze mag verwachten. Je kan met je partner tot diep in de nacht genieten van je eigen muziek en je sigaretje. Rond om de ruimte ligt een gigantische grote tuin waar diverse zithoeken zijn.

Als je hapjes en een flesje wijn wilt bestellen dan kan dat. De drankjes en versnaperingen, zoals koekjes en snoepjes bij onze sm bed and breakfast zijn gratis.

Je dient deze bijzondere overnachting bij een reservering van te voren volledig te betalen, omdat wij helaas maar één compleet ingerichte ruimte hebben voor jouw diepe verlangen. Sta je na dit verhaal te popelen om te reserveren, kan je niet wachten? Boek nu dan snel.

 

Parkeren is gratis, gebeurd achter gesloten poort deuren, dus niemand ziet je auto staan en niemand zal ooit weten dat je hier geweest bent. Laat je verassen en reserveer .

reserveren 0616350758

 

 

 

 

 

Call Now Button