Hotel boeken zonder creditcard

Hotel boeken zonder creditcard? Discrete kamer is een hotel zonder creditcard, waarom? Privacy, discretie, anoniem, spannend, incognito. In Nederland kun je bijna geen hotel boeken zonder creditcard.  Want in ieder ander hotel vragen ze je om je identiteitsbewijs. Ook is je privé openbaar en wordt je gezien door meerder personen bij de receptie. Ons hotel ligt midden Nederland, makkelijk te bereiken in Waardenburg, nabij Zaltbommel. Dit ligt tussen Utrecht en Den Bosch op de route van de a2 en de a15. Wij zijn dus een prima ontmoetingspunt voor mensen, waarvan de 1 uit het noorden komt en de ander uit het zuiden van het land.

Hotel zonder creditcard

Parkeren bij hotel ‘discrete kamer’ het hotel waar je een kamer per uur kan boeken zonder creditcard. Parkeren is niet alleen gratis, maar ook veilig, want er zijn geen andere mensen om je heen, geen potten kijkers. Bij discrete kamer het hotel waar je boekt zonder creditcard, zie je slechts 1 persoon. Dit is de dame waarbij je de reservering hebt gemaakt. Zij brengt je ook naar je hotelkamer. Discrete kamer het hotel waar je een hotelkamer boekt zonder creditcard, is kleinschalig en knus.

Kamers

De kamers zijn schoon netjes en sfeervol ingericht. Geen steriele kamer met wit beddengoed, maar thema kamers sfeervol met frisse kleuren. Zoals de blauwe romantische kamer, onze spiegelkamer.  Dit zegt genoeg, een kamer met spiegelwanden waar je jezelf in kan zien. Heel spannend met een blauwe tint. We hebben ook de 1001 nacht kamer met lichte tinten met een 1001 nacht sfeer. En dan is er nog onze SM studio voor de mensen met wilde stoute dromen. Deze kamer is voorzien van maskers ,zweepjes, sex schommels, en nog meer grote attributen. Wil je soft sm spelen dan hebben we ook de kinky kamers. Romantisch met sfeer en de kleine speeltjes zoals; handboeien, maskers en zweepjes. Gewoon een keer proberen, want verandering van spijs doet eten!

Koffie,thee en fris zijn allemaal gratis bij de prijs inbegrepen. Een flesje water heerlijk gekoeld, een blikje cola, sinas. Trek in een chocolade koekje of een choco toffee? Het staat er allemaal voor je.

Reserveringen

Bij ons kan je ook een overnachting boeken. SM bed & breakfast, met of zonder ontbijt. Deze reserveringen dien je wel van tevoren te betalen, want de b&b is een hot item.

Je kan ons bereiken op  0616350758  Prijzen vanaf €80,- voor 2 uur voor 2 personen

Call Now Button