Hotel overdag

Zoek je een hotel overdag? Dan ben je bij discrete kamer op het juiste adres. Wij verhuren prachtige hotelkamers voor overdag. Zoek je een romantische kamer of een kinky kamer. Wij hebben voor ieder wat wils. Hotel voor een middag midden Nederland. Ons discreet gelegen hotel ligt in een driehoek tussen Tiel, Den Bosch en Utrecht. Dichtbij de uitvalswegen A15 en de A2. Even van de snelweg af. Omgeving Zaltbommel. Ideaal als je uit verschillende hoeken van het land komt.

Spannende hotelkamers

Onze kamers bevinden zich in een mooie vrijstaande romantische boerderij van voor de 19e eeuw. Bij discrete kamer boek je een kamer per uur inclusief. Gratis koffie, thee en fris. Evenals een heerlijk koekje of een chocolaatje. Er is altijd wel iets lekkers te vinden in ons gastvrije hotel voor overdag. Wil je eens iets anders dan een romantische kamer boeken? Boek dan eens één van onze kinky kamers. Wij zijn niet zomaar een hotel, maar een hotel met spannende hotelkamers.

De kamers beschikken alle over eigen voorzieningen. Zoals een eigen mini bar, zithoek, en zijn ook voorzien van eigen sanitair. De kamers zijn zelfs voorzien van een eigen discrete ingang en zijn te boeken vanaf een minimale reservering van 2 uurtjes. Uiteraard kun je met je partner langer blijven.

Hotel overdag

Het voordeel in ons hotel is dat je bij een langere reservering van meer dan 2 uur niet op je kamer hoeft te verblijven. Bij een langer reservering van 4 uur serveren wij een lekker flesje wijn.

In ons hotel staat discretie hoog in het vaandel. En wij garanderen je volledige privacy. Niemand die je ziet. Je auto staat veilig en gratis op onze eigen parkeerplaats. Uiteraard kun je de hele dag inchecken in ons hotel. Van de vroege ochtend uurtjes tot in de late avond uurtjes. Natuurlijk zijn onze kamers ook te boeken voor een heerlijke overnachting.

hotel voor overdag

Reserveringen  0616350758  boek nu!

Call Now Button