Kinky hotel suite

Een uitstekend romantisch gelegen love hotel met kinky hotel suite kamers. Wij zijn het meest discrete kinky hotel van Nederland. Onze kinky hotel suites kun je 24/7 reserveren. Bij ‘discrete kamer’ kun je met je partner ten alle tijden terecht. Kom met je eigen partner een wilt erotisch avontuur beleven of stiekem met je second love. Of het nou om een kamer voor een paar uur gaat, of dat je heerlijk wilt kinky overnachten Ons hotel is laagdrempelig. En iedereen voelt zich hier dan ook thuis. Welke wensen je ook hebt, hier word alles werkelijkheid.

Kinky hotel suite kamers

Ons kinky hotel suite ligt discreet en aangenaam. Heerlijk rustig in het groen in een natuurgebied. Ons kinky hotel ademt nostalgie en romantiek uit. Als je aan komt rijden verwacht je niet dat er in dit mooie pand kamers aanwezig zijn met een kinky sfeer. De diverse kamers hebben alle een eigen uitstraling en zijn natuurlijk voorzien van alles wat een kinky kamer of sm kamer te bieden moet hebben. Natuurlijk zijn de kamers schoon en netjes. Breng eens een bezoekje en laat u verassen door alles wat wij je bieden.

Kinky hotel suite boeken

Bij een reservering blijf je geheel discreet. Dit omdat wij de kamers boeken zonder creditcard en legitimatie. Wij zijn het enige kinky hotel Nederland waar je dus volledig anoniem blijft. Wij vertrouwen er wel op dat de mensen die een kamer boeken dus wel alles netjes achterlaten bij vertrek.

Kinky arrangement

De dag verhuur kamers en de kinky overnachtingen zijn compleet te maken met een heerlijk arrangement naar eigen wensen. Heb je speciale dromen, of wensen een idee? Maak het ons kenbaar en we bespreken in een telefonisch gesprek wat de mogelijkheden zijn. Er is heel veel mogelijk op onze locatie. Van gewoon een leuk verjaardigs feest tot een kinky party met meerdere vrienden.

Parkeren

Onze parkeerplaatsen zijn gratis op eigen besloten terrein.

Prijzen overnachting voor 2 personen

zonder ontbijt 240,-

met ontbijt 280,-

Reserveren  0616350758

Call Now Button