Seks date

Heb jij een seks date en wil je volledig anoniem blijven? Zoek je een discreet daghotel? Kom en boek een kamer in seks hotel ‘discrete kamer’. Ons hotel is gevestigd op een vrije locatie in de betuwe. Je kan bij ons 24/7 een kamer boeken met jouw seks date. Discretie staat bij ons voorop. Je kan altijd bij ons terecht. Je vind ons op de route van de A2 en de A15. Omgeving Den Bosch, Tiel, Zaltbommel, Utrecht. Wij kunnen verklappen dat we niet in een grote plaats gevestigd zijn, maar in een klein dorp makkelijk te bereiken en onopvallend.

Seks kamer

Boek bij ons een kamer geheel naar wens , laat je verassen. Verschillende type kamers maken ons sekshotel compleet. Wij zijn een combinatie van een love hotel/ rendez vous hotel en een erotisch hotel. DeĀ  kamers zijn te reserveren met en zonder arrangementen. De kamers zijn te boeken voor een aantal uren, maar ook voor erotische overnachtingen. Boek een kamer met jouw seksdate en laat je compleet verassen. De kamers zij sfeervol ingericht. En hebben alle voorzieningen. Kleurrijk, romantisch, gezellig. Er is altijd wel een hapje en een drankje te vinden. Dit is ook nog eens gratis. Kies voor een romantisch kamer, kinky of bdsm kamer. Heb je fetish wensen kun je ook bij ons terecht. Wil je heerlijk overnachten/ Boek dan een sm bed and breakfast.

Seks zonder legitimatie

Voel je veilig en boek een kamer per uur zonder creditcards en legitimatie. Bang om sporen achter te laten hoef je bij ons niet te zijn. Boekingen kort van tevoren die kun je aan de deur contant betalen. Voelt veilig toch? Wil je met je seks date een kamer ver van tevoren boeken, dan kun je de kamer van tevoren betalen. Kom persoonlijk langs en ontmoet de gastvrouw van ‘discrete kamer’. Zo ben je ervan verzekerd dat de kamer voor jou en je partner word gereserveerd. Je bezoek zal bij ons volledig anoniem blijven. Gegevens laat je niet achter, je boekt immers zonder creditcard en legitimatie.

Wil je reserveren zijn wij op dit nummer te bereikenĀ  0616350758

Call Now Button