Boek sfeervolle kamers. Reserveer een kamer per uur in love hotel discrete kamer. Het meest geliefde discrete hotel voor lovers die vreemdgaan. Boek met je vreemdgaan partner of je eigen partner een kamer en geniet met volle teugen van jouw seks avontuurtje. Een kamer boeken is makkelijk en we zijn 24/7 open. Wij onderscheiden ons van andere omdat wij een klein rendez vous hotel zijn. En hebben leuke thema kamers. Voor iedereen wel wat leuks.

Sfeervolle kamers

Ja onze kamers zijn sfeervol en voor iedereen is er wel een juiste kamer te vinden, boek een romantische kamer, kinky kamer en een sm kamer. Je hebt de keuze tussen een spiegelkamer en een 1001 nacht kamer. Onze kamers hebben alle voorzieningen zoals eigen douche toilet en wastafel. Er is een minibar gevuld met cola, sinas, flesjes water. En je kan een lekker kopje thee en koffie zetten. Al onze prijzen zijn inclusief zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan. Er staat altijd iets lekkers zoals een koekje een snoepje of een chippie.

Kamers zonder te legitimeren

De kamers zijn te boeken voor minimaal twee uur of langer. Je hoeft je niet te legitimeren echter verwachten wij wel dat je boven de 18 jaar bent. En uiteraard normen en waarden hebt.

Locatie tussen Utrecht en Den Bosch

Je vind discreet samenkomen tussen Utrecht, Den Bosch en Tiel bij de brug van Zaltbommel midden Nederland. Onze locatie ligt in het groene hart van de betuwe. Heerlijk discreet in een buitengebied. Wij beschikken over eigen privé parkeerplaatsen. Zodra je de snelweg afrijd openen wij het hek zodat je het terrein op kan rijden.

Parkeren is ook bij de prijs inbegrepen. Sfeervolle kamers boeken bij ”discrete kamer” heeft dus vele voordelen. Je blijft volledig anoniem in ons geliefde hotel. Laat je verassen en boek een sfeervolle kamer

Reserveren 0616350758

Call Now Button