SM club

Zoek je een discrete locatie en wil je niet naar een openbare sm club? Neem je eigen partner mee, of ontmoet een speelpartner en breng een bezoek aan ‘discrete kamer. Wij zijn een particulier discreet hotel. Je hebt hier de mogelijkheid om elkaar in het geheim te ontmoeten. Wij onderscheiden ons van een grote openbare gelegenheid. Bij ”discrete kamer” vind je alle privacy die je je maar kan wensen. Je blijft hier ten alle tijden anoniem. Als je een ruimte boekt dan hoef je jezelf niet te legitimeren.

Je kan in onze sm club als stel terecht maar je bent ook welkom met een groepje vrienden. Wij zijn een besloten club voor iedereen die van diverse sm spelletjes houd . Heb je een liefde voor een bepaalde fetish dan kan je ook bij ons terecht. Onze sm club beschikt over diverse sm ruimtes zoals een kinky kamer een sm kamer of een sm studio. Houd je van wat extremer dan hebben we voor de liefhebbers ook een sm kelder.

In onze club heb je ook de mogelijk om een kinky bed & breakfast te boeken, dit met of zonder ontbijt.

In onze sm ruimtes is het goed vertoeven en je hebt er natuurlijk alle voorzieningen. Als je in onze sm club een sm ruimte boekt dan is dat altijd inclusief gratis koffie, thee en fris. De kamers hebben alle eigen voorzieningen

Onze locatie leent zich uitstekend om een besloten sm party te vieren. Hiervoor kun je de hele locatie afhuren

Onze locatie is landelijk vrij gelegen in het hart van de betuwe. Je vind ons in het midden van Nederland tussen Utrecht en Den Bosch langs de A2 omgeving Zaltbommel. Onze klanten die komen uit alle delen van het land. De club is ook erg geliefd voor mensen die net over de grens wonen.

Parkeren kan op ons eigen terrein en is gratis.

reserveringen 0616350758

Call Now Button