Dayuse hotel

Dayuse hotel ‘discrete kamer’ . Het exclusieve anonieme geliefde romantische maar ook nog eens een kinky hotel in het midden van Nederland. Zoek je een dayuse hotel met een aparte formule dan ben je bij ‘discrete kamer op het juiste adres. De ligging van ons geliefde plekje is uniek te noemen. Je vind ons landelijk tussen Utrecht en Den Bosch. Even op de grens van Noord Brabant/Gelderland. Niet ver van de snelweg, maar wel op een top locatie. Makkelijk bereikbaar voor iedereen. Je vind ons aan de rand van een natuurgebied, landelijk gelegen.

Dayuse hotel

Het unieke van ons hotel overdag is dat je ten alle tijden discreet kan reserveren. Het is heerlijk vertoeven in ons landelijk hotelletje. Je kan in ons dayuse hotel diverse kamers boeken. Verras je partner eens met een spannende kamer . Boek ééns een sm studio of een  sm kamer. Deze kamers zijn beter bekend van het 50 tinten grijs spel en zijn compleet ingericht met erotische tinten. Hoe apart is het dat je in een klein landelijk romantisch hotel dit soort kamers kan boeken?

De kamers zijn van alle gemakken voorzien, hebben eigen sanitair, evenals eigen zithoek, minibar etc. De kamers worden altijd inclusief geboekt, dus koffie thee en fris zijn voorradig zonder extra te betalen. Je kan tegenwoordig bij ons 24/7 een kamer boeken ook voor een spannende sm bed and breakfast

Arrangementen

Natuurlijk kan je in ons dayuse hotel ook een los arrangement bij boeken, maar ja kan ook een arrangement naar eigen wens bespreken. Maak je wensen kenbaar en wij zorgen voor de rest.

Parkeren is geen probleem er is genoeg plek op ons eigen terrein.

Reserveringen

De reserveringen gaan heel simpel, een paar uur van tevoren een kamer per uur nodig? Geen probleem, je belt en boekt een kamer naar je keuze. Mocht je een paar dagen van tevoren een kamer willen reserveren dan laten wij meestal de kamer vooruit betalen. Wij zijn tenslotte kleinschalig. En kunnen de kamers niet onnodig voor iedereen vasthouden

reseveringen  0616350758

Call Now Button