Heb jij een geheim afspraakje? En zoek je een plek waar je een leuke kamer per uur kan boeken? Kom dan naar discrete kamer het rendez vous hotel waar je met je minnaar en minnares een paar uurtjes heerlijk kan vertoeven. Zelfs in deze corona tijd verhuren wij op een veilige manier love kamers aan iedereen die zich verveeld. Heb jij zin in een spannende kamer zoals een romantische kamer of een spelletjes kamer beter bekend als een bdsm kamer, breng dan een bezoekje aan ons. En kom naar ”discrete kamer”

De kamers zijn voorzien van alle gemakken en hebben lekkers en een klein gevulde minibar. Snoepgoed, zoals koekjes, chocolaatjes, pepermuntjes. Het ontbreekt je dus aan niets. Leuke zithoekjes maken het decor compleet. Iedere kamer heeft een eigen sfeer.

Geheim afspraakje

Je vind ons midden Nederland in een driehoek van Utrecht, Den Bosch en Tiel. En het pand ligt vlak bij de a2 zodat je ons makkelijk vanuit alle delen van Nederland kan bereiken. Heb je dus wilde plannen en kan je in deze tijd verder nergens naartoe? Breng dan een bezoekje aan ons hotel. Je kan bij ons ook heerlijk overnachten in een pikante kamer. Probeer met je partner eens een geweldige sm bed and breakfast beter bekend als een kinky b&b.

Maak van jouw geheime afspraakje de ultieme sex belevenis en kom genieten in deze bizarre tijden. Bij ons ben je in deze corona echt veilig , de kamers worden zeer vak kundig schoongemaakt. Je kan reserveren per tel, app, sms, of mail. Het liefste per tel dan kunnen wij makkelijk alle informatie geven, en krijg je een vertrouwt gevoel bij wie je een kamer boekt en waar je terecht komt. Je kan natuurlijk eerst vrij blijvend informeren naar de velen mogelijkheden die wij als discrete kamerverhuur te bieden hebben.

Laat je in deze tijd verassen en boek een kamer

reserveren 0616350758

Call Now Button