Heb jij een nieuwe liefde? En zoek je een geheime kamer per uur ? Maak een afspraakje met elkaar en kom ”discreet samen”. Wij onderscheiden ons van andere hotelletjes. Omdat discretie bij ons hoog in het vaandel staat. Wil jij ongestoord met je nieuwe liefde genieten dan ben je bij ons op het juiste adres. Bij ons boek je diverse kamers en ben je van alle gemakken voorzien. Wij hebben diverse thema kamers in de verhuur van romantische kamer tot een kinky kamer of een volledige bdsm kamer.

Nieuwe liefde

Voor iedereen wat wils. Je vind onze locatie midden Nederland. Wij zijn het love hotel van Nederland waar je met je nieuwe liefde alle privacy kan vinden die je je maar kan bedenken. Alles wat je hier vind is achter gesloten deuren en het ontbreekt je aan niets. In ons love hotel boek je 24/7 en kamer naar je eigen wens.

Alle kamers hebben eigen voorzieningen en lekkers op de kamer, zo zijn de kamers voorzien van een eigen mini bar en een leuke zithoek. De prijzen die wij hanteren zijn all in prijzen zodat je niet voor verassingen komt te staan en achteraf bij moet betalen.

Je vind ons hotel in een driehoek tussen Utrecht Den Bosch en Tiel dichtbij de a2 en de a15, dus makkelijke bereikbaar voor iedereen die van alle delen van het land komt.

Wil je in plaats van een paar uur verblijven een heerlijke overnachting meemaken? Dat kan natuurlijk ook. Probeer dan eens een geweldige sm bed and breakfast inclusief een lekker ontbijt na een geweldige nacht met jou nieuwe liefde. Kortom keuze genoeg om heerlijk te vertoeven met z’n 2. Natuurlijk ben je met meerder mensen ook welkom. Maar nu gaat het tenslotte om het vinden van een locatie met je nieuwe liefde

Parkeren gebeurd ook discreet achter gesloten hekken en is gratis. Laat je verassen. Boek nu!

Reserveren 0616350758

 

 

 

Call Now Button