Secret hotel

Boek een kamer in ons secret hotel, 24/7 kleinschalige kamerverhuur voor iedereen die van discretie en verassingen houd. Je vind ons kleine landelijke secret hotel midden Nederland tussen Utrecht Den Bosch en Tiel. Bij de brug van Zaltbommel. Op de grens van Brabant/Gelderland. Waar wij als klein hotel het onderscheid in maken is het verschil van de diverse kamers die wij in de verhuur aanbieden. Ons hotel ligt vrij in een landelijk gebied in het land van Maas en Waal en is makkelijk met de auto bereikbaar

Er is voor iedereen wel een geschikte kamer. Je kan een romantische kamer boeken met spiegelplafond. Maar we hebben ook kamers met een love swing, massage tafel of een bdsm kamer. Een wereld van plezier als je in ons secret hotel een kamer boekt. De kamers hebben alle eigen sanitair met badschuim, shampoo. En in ieder kamer is er wel een gezellige zithoek. Het ontbreekt jullie aan niets

Secret overnachten

Boek een hotelkamer voor overdag of maak er een feestje van en reserveer met jouw partner een pikante kinky bed and breakfast. Deze kinky overnachting is te boeken met een heerlijk uitgebreid ontbijt en is opgebouwd in een vrijstaande chalet. Het is bijna letterlijk een pretpark voor diegene die van spelletjes houden en hun grenzen willen verleggen. Deze sm ruimte beschikt over alle attributen die je je maar kan wensen in een complete speelruimte.

Secret hotel ”discrete kamer” het enige hotel waar je zonder creditcard en legitimatie een privĂ© kamer kunt boeken. Moet jouw avontuurtje echt een secret blijven dan bied dit hotel jouw die kans.

Reserveringen kort van tevoren kun je contant betalen. Echter de avond en de overnachtingen dienen van tevoren betaald te worden. Dit per bank en anders kom je het van tevoren langs brengen.

Parking is op ons eigen terrein en is gratis.

Reserveren 06 16350758

Call Now Button