Hallo ! Heb je zin in een verzetje? Momenteel zitten we in een rare tijd. Er heerst Corona. De wereld staat op zijn kop. Winkels zijn gesloten. Bioscopen en theaters zijn dicht. Er is weinig vertier. Je kan nergens naartoe. De verveling en de saaiheid overvallen je. Hoe leuk is het dan, om een kamer per uur te boeken in het gezelligste love hotel van Nederland.

Verzetje

Veilig en discreet een kamer boeken en genieten van elkaar in een andere omgeving. Wij houden ons aan de corona regels door ook alles zorgvuldig schoon te maken. Onze kamers zijn mooi, sfeervol en spannend. Je bent bij ons welkom met je partner, je vrouw/man, of geliefde. Bij ons is het laagdrempelig. We hebben geen oordeel. Kom lekker genieten en verzet je zinnen bij discrete kamer aan de a2. Onze kamers vind je in een mooie authentieke boerderij, landelijk gelegen. Parkeren is gratis op eigen terrein.

Wij zijn makkelijk te bereiken ligging Utrecht Tiel en Den Bosch.

Heb je geen fantasie meer? En komen de muren op je af? Dan kan je ons bellen of appen. Probeer eens iets anders om je energie op te krikken. Dus boek bij ons een gezellige kamer. Waarom een kamer bij ons en niet in een doorsnee hotel? Onze kamers hebben kleur en zijn niet standaard als in een gewoon hotel.

Je kan kamers boeken bij ons voor 2 uur of voor meerdere uren en zelfs overnachten. De prijs ligt iets hoger als in een groot openbaar hotel, maar daar heb je dan ook meer voor. Alleen al de discretie is het waard om bij ons een kamer te boeken.

De kamers zijn voorzien van handdoeken, blikjes fris, flesjes water, koffie en thee. En er is altijd wel een koekje of een chocolaatje te vinden.

reserveren 06 16350758

 

 

Call Now Button