Boek een dating room 24/7  bij ‘discrete kamer’. Het meest geliefde exclusieve love hotel in Nederland waar je discreet gezellig samen kan zijn. Discretie staat bij ons hoog in het vaandel. Je kan een dating room boeken van vroeg in de ochtend tot laat in de nachtelijke uurtjes. Laat je verassen en bezoek onze sfeervolle boerderij met gezellige ambiance. Het pand laat je meeslepen in nostalgie en charmes. Vreemdgaan was nog nooit zo makkelijk als in ons date hotel. Je kan een dagkamer boeken zonder creditcards en legitimatie. Wel zo handig. En je voelt je totaal op je gemak. Kortom een top accommodatie.

Dating room

Reserveer een dating room en blijf anoniem. Onze kamers zijn van alle gemakken voorzien en hebben alle eigen voorzieningen en er ligt altijd wel iets lekkers. Gratis koffie thee en fris, dit zit bij een kamer per uur in de prijs. Boek een romantische kamer een kinky kamer of een sm studio. Of ga voor een super overnachting. Een sm bed and breakfast behoort ook tot de mogelijkheden. Zonder ontbijt of juist met een heel uitgebreid ontbijt. Deze hete beleving speelt zich af in onze ruime vrijstaande chalet met gigantische tuin eromheen. Spannende fantasie word werkelijkheid bij ”discrete kamer”. Reserveren kan als stel, maar je kan ook met meerdere personen in ons privehuis boeken. Ben jij een swinger? Of heb je behoefte om de bloemetjes buiten te zetten en er een gezellig feestje van te maken? Mogelijkheden genoeg in ons discrete paleisje met volledige privacy.

Locatie

Je vind ons in een driehoek tussen Utrecht, Den Bosch en Tiel. Vlak langs de a2, dus makkelijk bereikbaar. Onze dating rooms zijn aantrekkelijk voor iedereen. Een middelpunt in midden Nederland. Ligging op de grens van Brabant/Gelderland.

Parkeren is gratis en op eigen terrein achter gesloten deuren. Boek een kamer en niemand zal ooit weten dat je hier geweest bent.

reserveren 0616350758

 

Call Now Button