Liefdes hotel

Zoek je een romantische gezellig stekje om eens heerlijk met je partner te genieten? Kom dan naar liefdes hotel ”discrete kamer”, het meest ideale hotel midden Nederland. Ons geliefde hotel vind je in een driehoek tussen Utrecht Den Bosch en Tiel. Ons hotel is makkelijk bereikbaar en ligt in een landelijk gebied. Bij ”discrete kamer ”vind je alle rust en ruimte om met je partner samen te zijn. Wij zijn een hotel voor overdag, dus kan je bij een het boeken van een dagkamer de hele dag inchecken.

Ons hotel is een authentieke vrijstaande boerderij villa. Rietgedekt met veel charmes en een liefde volle uitstraling.

Kom en boek een kamer per uur in ons liefdes hotel in Nederland. Een diversiteit aan kamers die je in een ander hotel niet vind. Boek een kamer met een 50 tinten grijs tintje of een romantische kamer met mooie spiegelwanden. Maak er met jou liefdes partner een spannend avontuur van en geniet met volle teugen van ons stekje.

Onze liefdes kamers zijn van alle gemakken voorzien en hebben eigen voorzieningen. zo is er op iedere kamer een gevulde minibar met fris en flesjes water. En vind je alles van wijn glazen tot borden en bestek voor als je lekkere hapjes mee hebt genomen. Ja er ontbreekt niets om jullie spannend avontuurtje een hoogtepunt te laten worden. Je kan zelfs een heerlijke pot koffie zetten. En dan is er ook nog een koekje bij ! Ook kan je bij ons diverse arrangementen boeken, zelfs naar eigen wens.

De reserveringen verlopen altijd volledig discreet in ons liefdeshotel. Wij zorgen ervoor dat je nooit iemand tegen komt als je een kamer boekt. De privacy kunnen wij makkelijk waarborgen omdat wij kleinschalig zijn. Wij hebben tenslotte maar een paar kamers. Zo blijf je ook verzekerd van alle discretie.

De reserveringen worden aangenomen zonder creditcards en legitimatie. Zodat je je op je gemak voelt

Parkeren kan op ons eigen terrein en is gratis

Reserveringen 0616350758

Call Now Button