Love room

Zoek en boek een love room bij het meest unieke privĂ© hotel in Nederland. Je vind ons tussen Utrecht, Den Bosch en Tiel. Makkelijk aan te rijden langs de a2. ‘Discrete kamer’ is het meest ultieme hotel met diverse love rooms. Of het nu om een leuke romantische kamer per uur gaat, een kinky kamer of een sm studio. Bij love rooms ‘discrete kamer” vind je het allemaal. Kom eens een bezoekje brengen aan ons vrij gelegen love hotel. En laat je verassen in ons nostalgische pand.

Love room 24/7 boeken

In ons hotel boek je iedere love room zonder creditcard en legitimatie. Je blijft ten alle tijden discreet. Onze discrete rooms zijn van alle gemakken voorzien en hebben alles wat je je maar kan wensen voor een heerlijk optimaal verblijf. Het ontbreekt je aan niets. Je kan bij discrete kamer een love room als dagkamer boeken, maar je kan onze kamers ook boeken voor een hete kinky bed and breakfast. Het is mogelijk om 24/7 kamers te boeken. De kamers hebben een eigen ingang, een minibar, gezellige zithoek. Je krijgt bij een reservering ook alle frisdrankjes, koffie, thee gratis. Handdoeken, en alles wat je nodig hebt om je weer op te frissen is ook aanwezig.

Reserveringen

De nacht reserveringen moeten van tevoren betaald zijn. Wij boeken nacht reserveringen via mobiel internet bankieren. En je betaald dubbel tarief van de dag prijs. Dus heb je wilde plannen in het weekend om ons een bezoekje te brengen, bel kort van tevoren en boek dan om een kamer te reserveren, kom genieten van een geweldig verblijf.

Parkeren is gratis en discreet op ons eigen terrein, dus makkelijk je loopt zo naar je kamer zonder ogen in je rug te hebben.

Ben je benieuwd wat wij je te bieden hebben? Bel en boek dan een kamer

Reserveren  0616350758

 

Call Now Button