Nieuws ‘discrete kamer’

Nieuws; corona crisis??? Ach welnee. Het meest discrete love hotel van Nederland is gewoon geopend in deze rare tijd. Vanaf het begin hebben wij alle zeilen bijgezet en zijn we juist door gegaan met onze discrete kamerverhuur. Kom een dagkamer boeken of kom heerlijk kinky overnachten op onze discrete locatie midden Nederland.

In dit nieuws bericht laten wij weten dat er juist behoefte is om vrijheid te ervaren en er lekker tussenuit te knijpen met je secret lover of je eigen partner. Iedereen ging op slot behalve wij. Omdat we makkelijk de 1,5 meter afstand kunnen bewaren. En extra maatregelen hebben genomen

Veilige kamers

De kamers worden in deze periode betaald per bank betaald. Zodat we geen hand contact hoeven te hebben. Dus handen schudden is er niet bij.  Je gaat met je partner alleen de kamer binnen. Ons erotisch hotel stond al garant voor een heerlijk en schoon verblijf. Maar in deze corona crisis zijn we helemaal alert om onze klanten veilig een kamer te verhuren. Hier bij nemen wij als verhuurder ook onze eigen veiligheid in acht.

Zo kun je toch een leuke ontmoeting hebben met je geheime date, als je van huis weg kan komen!

Wij zijn dus gewoon geopend boek onze romantische kamer, sm kamer of de sm studio voor een paar uur of voor een heerlijke sm bed and breakfast. Zoek een oppas voor de kids en kom plezier maken voor 2 , want met groepjes op dit moment een kamer boeken is er voorlopig niet bij. Wij moeten ons natuurlijk wel aan de regels houden van het RIVM. Dat doen wij dan ook om iedereen zijn veiligheid te waarborgen.

Verder is alles eigenlijk precies hetzelfde gebleven bij het reserveren van een kamer. Dus voel je veilig na dit Nieuws bericht en maak er een leuk uitje van. En kom naar onze geweldige locatie tussen Utrecht en Den Bosch aan de a2

reserveren 0616350758

 

Call Now Button