Vreemdgaan

Vreemdgaan? Zoek je een adres om heerlijk te vertoeven, dan ben je bij ons aan het bekende adres, discrete kamer. Discreter dan onze locatie vind je niet. Waarom bij ons een kamer boeken? Omdat onze locatie de meest veilige locatie is om vreemd te gaan. Boek nu je kamer per uur in ons geliefde rendez vous hotel

Vreemdgaan Utrecht

In het midden van het land vind je love hotel discrete kamer. Makkelijk aan te rijden aan de A2. Goed betaalbaar. Ga je vreemd en woon je in Utrecht? Wij verhuren kwalitatieve goede kamers 2 uur €80,-. Normaal betaal je voor discretie een hoger bedrag, maar bij ons niet. Wij zijn laagdrempelig en makkelijk te vinden. Toets in www.discretekamer.nl of bel 0616350758. Geen één locatie is zoals die van ons.

Vreemdgaan in een mooie erotische kamer in een vriendelijke en natuurlijke omgeving op een discrete plek. Ga je vreemd met je buurman of buurvrouw, met je collega of met wie dan ook, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vanaf Utrecht naar onze locatie is het slechts 25 min met de auto.

Een betere locatie is er niet. Hygiëne staat hoog bij ons in het vaandel.

We hebben mooie erotische, romantische en schone kamers.

Vreemdgaan Den Bosch

Ga je vreemd en woon je in Den Bosch? Met 20 min rijden ben je in de veilige zone en bereik je onze mooie erotische kamers. Bij ons ben je echt discreet en veilig. Niemand die je ziet erachter komt dat je bij ons een kamer hebt gehuurd. We hebben mooie, erotische en stoute kamers.

Vreemdgaan is leuker als je bij ons een kamer per uur boekt. Dus boek op discrete kamer.nl. Zo dicht bij huis een romantisch of erotische kamer boeken en niet gezien worden is heel uniek. Wij bieden je een uitzonderlijk en mooie omgeving, verscholen in het groen.

Vreemdgaan kamer

Wij vragen geen legitimatie als je maar boven de 18 bent. Maak er een leuke paar uur van en boek bij ons een romantische kamer of een kinky kamer. Koffie, thee, fris, handdoeken zijn allemaal inbegrepen. Geen parkeergeld, want wij hebben gratis parkeerplaatsen op eigen terrein. Onze kamers hebben airco of een ventilator dus warm zijn de kamers niet.

Kamers

De kamers zijn koel, zodat je je eigen lichaamswarmte kan afkoelen. Speel je spel in onze mooie kamers en geniet ervan. In onze spiegelkamer geniet je nog meer van elkaar. Je zie jezelf de liefde bedrijven. Dit geeft je enorme kick en is erg opwindend. Bekijk elkaar in de spiegels, hoe opwindend is dit! Je kan ook kiezen voor 1001 nacht kamer voor een hele andere sfeer, beetje oosters, maar wel erotisch. Kom en boek snel een kamer bij discrete kamer.

reserveren  0616350758

Call Now Button