Heb je een geheime liefde? En zoek je een verborgen plekje, kom dan naar ons love hotel en boek een kamer per uur. Bij ons in discrete kamer ben je aan het juiste adres. Vriendelijke ontvangst. Geen rare fratsen. Je bent welkom! Wij zijn een rendez vous hotel. Een ontmoetingsplek, seks hotel. Je kan jezelf zijn. Er is geen schroom. Je word ontvangen en naar binnen begeleid door één en dezelfde persoon. Dit is ook degene die je aan de telefoon hebt.

Geheime liefde

Er is geen één anoniem hotel zoals ons love hotel. Je voelt je gelijk op je gemak bij binnenkomst daar zorgt degene voor die jullie ontvangt. Wij hebben ook een bdsm kamer voor iets spannends. Durf je het aan ? Spring er ééns uit met een kinky kamer of een echte sm studio. Eng? Nee de kinky romantica is netjes en schoon en heeft zachte tinten met als toebehoren zweepjes, maskers, handboeien om het een keer uit te proberen. We hebben ook een echte bdsm kamer. Mysterieus! De studio heeft hardere kleuren zoals rood n meer mogelijkheden. Je waant je in een andere wereld van plezier. Je kan er goed vertoeven en je spel spelen. Proberen? Je bent welkom.

Wil je overnachten? Dat kan uiteraard ook boek dan een sm bed and breakfast. Lekker spelen en genieten en daarna een uitgebreid ontbijt om jezelf weer op te laden na een hete lange nacht. Zonder ontbijt is ook mogelijk. Dit bepaal je uiteraard zelf en scheelt ook in prijs. Heb je vragen of wil je boeken? Dit kan via de app of persoonlijk. Je komt in contact en kan je wensen kenbaar maken. Twijfel niet, het leven is een aan één schakeling van avontuur. Dus kom op avontuur en boek bij ons een kamer per uur, een sm overnachting, een mooie romantische kamer of een kinky kamer.

Wij hebben voor iedereen wat wils, laat je verassen en kom naar ”discrete kamer” om van jouw seks avontuur een hoogtepunt te maken. Boek jouw secret room

Parkeren gratis op eigen terrein.

Reserveren 0616350758

Call Now Button