Willen jullie stiekem samen zijn in een gigantisch leuk en gezellig rendez vous hotel? Boek dan een een kamer bij discrete kamer het meest geliefde kleine en knusse hotel dat er in Nederland bestaat. Iedereen die discreet wilt blijven kan hier stiekem samen zijn. Ons anonieme hotel ligt in een driehoek van Tiel Den Bosch en Utrecht. Op de grens van Gelderland en Brabant. Omgeving Zaltbommel Of je nou voor een paar uurtjes komt of voor een heerlijke spannende kinky bed and breakfast of een kamer per uur huurt. Wij zijn van alle markten thuis.

Stiekem samen zijn

Zoek je met je eigen partner of je minnaar, minnares een leuke ontmoetingsplek? Breng dan een bezoekje aan ons Love hotel . Als je bij ons binnen komt alleen al het erf oprijden dan kom je in een oase van ruimte en rust waar je heerlijk van elkaar kunt genieten. Discretie in ons seks hotel staat hoog in het vaandel. Wij zorgen er dan ook voor dat ten alle tijden je privacy is gewaarborgd.

Stiekem in onze geweldige boerderij van voor de 1900,  heerlijke kamers genieten van alle voorzieningen , de discretie, de vrijheid, en teveel om op te noemen. Je boekt bij ons volledig anoniem er word niet gevraagd naar legitimatie of creditcards. Nee daar doen we niet aan mee. Er is een keuze uit divers thema kamers

Op de kamers is altijd wel iets lekkers te vinden voor iedereen. Zo zijn er snoepjes, koekjes, pepermuntjes en gratis koffie thee en fris. Iedere ruimte beschikt over eigen douche toilet en wastafel. Er is een gezellige zithoek en een gevulde minibar. Handdoekjes, shampoo en douche schuim maken alles compleet. En ja alles zit bij de prijs in. Zo kom je niet voor verassingen te staan. En blijft het leuk als je bij ons een discrete kamer boekt.

Laat je verassen en boek een kamer in ons knusse hotel, parkeren kan op ons eigen terrein en is gratis.

Reserveren 0616350758

 

 

Call Now Button