Exclusieve kamer

Zoek jij een exclusieve kamer voor vreemd gaan? Boek dan een kamer per uur in het meest bekende love hotel van Nederland. Je vind ons tussen de grote steden Utrecht, Den Bosch en Tiel. Op de grens van Brabant en Gelderland. Bij ons vind je volledige privacy, rust, ruimte en discretie. Boek een dagverhuur kamer en geniet samen met je partner van een paar uur samen zijn in onze vrijstaande boerderij. Romantiek en erotiek is waar je je in bevind. Wij zijn makkelijk bereikbaar Je vind ons midden Nederland in het land van Maas en Waal tussen de rivieren. Vanaf de grote weg makkelijk bereikbaar voor iedereen.

Exclusieve rendez vous kamers

Boek je in ons rendez vous hotel een exclusieve kamer dan ontbreekt het jullie aan niets. Heerlijk vertoeven tussen de lakens in een mooie spiegelkamer of een fantasie kamer. Je voelt je volledig op je gemak. De kamers van hotel ”discrete kamer” zijn van alle gemakken voorzien en hebben alle eigen voorzieningen. Zo is er in iedere kamer een mini bar een gezellige zithoek en altijd iets lekkers te vinden. De kamers hebben alle eigen sanitair, waar badschuim, shampoo, en handdoeken aanwezig zijn.

Bij een reservering voor een exclusieve kamer in ons anonieme hotel boek je alles inclusief, dus de koffie, thee en fris zijn gratis. Boek één van onze kleurrijke kamers en kom genieten in ons geweldige seks hotel. Natuurlijk den je boven de 18 te zijn.

Wij vragen geen legitimatie dus je boekt volledig anoniem met je geheime partner. Discreet blijven is zeer makkelijk in ons. Wil je een leuk arrangement erbij boeken kan dat natuurlijk ook. Wij bieden ook arrangement naar wens aan. Er is veel mogelijk om je verblijf helemaal naar eigen zin te maken. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden als je een exclusieve kamer wilt reserveren.

 

reserveren  0616350758

Call Now Button