Heb je zin in een ondeugende afspraak met een vreemdgaan partner? Boek dan een kamer per uur in het meeste spannende hotel van Nederland. Je vind ons love hotel in het midden van Nederland tussen Utrecht Den Bosch en Tiel. Gelegen in het groene hart van de betuwe. Landelijk op onze nostalgische boerderij wat geheel in is gericht als lief seks hotel.

Wat ons hotel zo apart maakt voor jou ondeugende afspraak is de discretie voor iedereen. Nog nooit kon je zo veilig vreemdgaan. Je boekt de kamers zonder enige legitimatie en creditcards, dus worden er geen sporen achter gelaten in ons hotel. Dus niemand komt erachter dat je een bezoekje hebt gebracht en een privé kamer hebt geboekt in het meest ondeugende hotel van Nederland.

Ondeugende afspraak

In ons love hotel heb je de keuze uit diverse thema kamers. Boek eens een sm kamer of een kinky kamer. Heb je niks met speeltjes en wil je gewoon een mooie standaard kamer? Boek dan onze romantische spiegelkamer. De kamers zijn reuze gezellig ingericht en hebben alle eigen voorzieningen. Koffie, thee, fris etc is geheel gratis. In de kamers is altijd iets lekkers te vinden na jou hete sex afspraakje. Het top punt van discretie heb je alleen in love hotel discrete kamer. Want als je bij ”discrete kamer” een kamer boekt dan zie je niemand. De reserveringen lopen zo dat je volledig anoniem blijft.

Wil je de nacht doorbrengen in ons gigantische love hotel. Boek dan een kinky bed and breakfast en laat je verassen met een heerlijk ontbijt in de ochtend uren. Je zal de erotische overnachting niet snel vergeten, want dit is een unieke ervaring met je ondeugende afspraakje. In ieder geval ontbreekt het jullie aan niets als je in ons rendez vous hotel een kamer boekt.

Laat je dus verassen en maak een ondeugende afspraak met jou partner,

Parkeren gebeurd achter gesloten deuren en is geheel gratis in ons anoniem hotel

Reserveren 0616350758

Call Now Button