Heb je een second lover ontmoet en zoek je een kamer per uur voor een stiekeme ontmoeting? Breng dan een bezoekje aan het meest geweldige sm hotel van Nederland. Discreet samen komen in een rustige oase was nog nooit zo makkelijk. Beleef een nieuwe wereld en kom met je geliefde naar dit ultieme plekje. Onze locatie is gelegen midden Nederland dicht bij Utrecht, Tiel en Den Bosch dichtbij de brug van Zaltbommel. Beleef de ultieme sfeer en boek een kamer alles inclusief. Wij zijn het rendez vous hotel naar wens.

Second lover

Zoek je een gezellige romantische kamer? Of ga je voor meer spanning in erotische sferen? Boek dan een sm kamer in onze sm studio. Of boek een soft erotische kinky kamer. Ben je met je second lover beginner of gevorderd? Bij ons kan iedereen terecht.

Je kan met je second lover ook heerlijk blijven overnachten in sm sfeer. Boek dan een sm bed and breakfast kom erotisch overnachten en beleef de ultieme spanning in onze speelruimte.

De kamers hebben een discrete in en uitgang en zijn voorzien van alle gemakken. Een afspraakje maken met je second lover is makkelijker als je denkt. Stiekem daten op een geheime locatie midden Nederland. Achter gesloten deuren vreemdgaan in ons love hotel. Het zal jullie aan niets ontbreken, echter je zal verast staan van de gemakken die ons hotel te bieden heeft.

Je kan met je partner 24/7 een kamer boeken. Na een avondje stappen ben je van harte welkom. Bel, app, sms of mail ons om te bespreken of er nog een kamer beschikbaar is. Reserveren van tevoren is altijd handig, maar niet geschoten is altijd mis. Boek in ons verassende kleine hotelletje.

Parkeren is gratis voor de deur van de kamers. Ben je benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben? Wacht dan niet langer en breng een bezoekje aan dit geweldige discrete anonieme hotel .

Reserveren 0616350758

Call Now Button