Boek in ons uniek hotel ”discrete kamer” een kamer per uur. Voor wie is ons unieke rendez vous hotel geschikt? Voor een ieder die een wilde fantasie heeft om vreemd te gaan. Ons unieke hotel bevind zich in het midden van Nederland tussen Utrecht, Den Bosch en Tiel. Dichtbij de brug van Zaltbommel en makkelijk te bereiken als je de snelweg a2 af rijd. Ons uniek hotel heeft diverse kamers te huur voor boven de 18. En we zijn 24/7 open.

Uniek hotel

Ben je een in een gewoon hotel uitgekeken? Zoek je een spannend avontuurtje? Kom dan naar ”discrete kamer”. In ons love hotel blijf je ten alle tijden discreet. Wij hebben de keus voor jullie om verschillende type kamers te boeken. Kamers met spiegels, seks schommels, en nog veel meer speeltjes, maken ons unieke hotel compleet.

Boek een unieke sm kamer, sm studio, of kom met je partner heerlijk erotisch overnachten. Ja onze kinky bed and breakfast is uniek. Een avontuur in de vrijheid waar je niemand ziet. Nee niemand , want je volledig privacy is gewaarborgd. Natuurlijk hebben we voor degene die niks met speeltjes willen ook leuke sfeervolle romantische kamers.

Onze kamers zijn van alle gemakken voorzien en hebben alle eigen voorzieningen zoals mini bar, zithoek, douche toilet en wastafel. Wacht niet langer en boek als verassing een hotelkamer per uur of voor meerdere uren met je vreemdgaan partner. Op de kamers is altijd iets lekkers te vinden. En er is gratis koffie thee en fris op de kamer. Evenals handdoeken, badschuim, en shampoo. Het lijkt wel een vakantie adres met al die luxe.

In uniek hotel ”discrete kamer” heeft iedereen het naar de zin. Zoek je een dagverhuur kamer met een spannende sfeer, veel romantiek, gastvrijheid, en natuurlijk discretie?

Over het parkeren hoef je je ook geen zorgen te maken, want dat gebeurd op ons eigen terrein en achter gesloten poorten. Benieuwd naar ons unieke stekje? Boek dan gewoon een kamer. Dit kan per tel, appen, sms of email.

reserveren 0616350758

Call Now Button