Zoek je een geheime kamer om vreemd te gaan? Boek dan een kamer per uur in ons hotel overdag. Je kan bij ”discrete kamer” een prive kamer boeken. Je vind ons tussen Utrecht Den Bosch en Tiel. Discreet gelegen langs de a2. Dicht bij de brug van Zaltbommel. De geheime kamers bevinden zich in een vrijstaande boerderij, gezellig ingericht, met een vleugje nostalgie. Als je bij ons een kamer boekt zal niemand weten dat je een bezoekje hebt gebracht aan onze discrete locatie.

Geheime kamer

Reserveer een romantische kamer, een kinky kamer, sm kamer of een sm studio. Onze kamers zijn van alle gemakken voorzien en je voelt je heerlijk thuis bij ons. Dit omdat wij laagdrempelig zijn. Er is voor iedereen wel een juiste kamer in ons love hotel. Wij verhuren de kamers als dagverhuur kamer maar je kan bij ons ook heerlijk erotisch overnachten in de sfeer van sm. Boek daarom een spannende sm bed and breakfast. In ons spannend hotel kun je die boeken met of zonder ontbijt.

”Discrete kamer” is het daghotel bij uitstek als het om discrete kamerverhuur gaat. In ons geheime seks hotel boek je anoniem een seks kamer. Waarom zou je bij ”discrete kamer” een paar uurtjes of een overnachting boeken? Wij bieden een top locatie voor iedereen die stiekem samen wil zijn.

Er zijn genoeg kamers te huur in grote steden, maar je blijft nooit zo discreet als in ons rendez vous hotel.

Wij zijn ook 24/7 open, dus heb je na een avondje stappen een kamertje nodig? breng dan een bezoekje aan ons klein hotelletje. En geniet van het samen zijn. Boek je bij ons een discrete kamer dan is de prijs altijd inclusief, dus je staat nooit voor verassingen. Er is genoeg parkeer gelegenheid op ons eigen besloten terrein. En nog eens gratis ook. Laat je verassen en boek een kamer in het meest discrete hotel van Nederland

Reserveren 0616350758

 

Call Now Button