Hoi. Zoek je een klein hotelletje met een grote inhoud. Boek dan eens een kamer per uur bij “Discrete kamer” Het meest bekende love hotel van Nederland. Wie van vreemdgaan houd en lekker seks wil hebben in een secret room is bij ons op de juiste plek. Je vind ons klein hotel in midden Nederland. tussen Utrecht Den Bosch en Tiel. Dichtbij Zaltbommel. Wij durven te zeggen dat wij het meest spannende hotel zijn, daar wij diverse thema kamers aan te bieden hebben.

Klein hotelletje

Wij zijn een klein anoniem hotel waar je in het geheim je gang kan gaan. Bij ons boek je kamers zonder je te legitimeren . Creditcards heb je ook niet nodig. Je bericht ons en je boekt gewoon. Je kan bij ons de prive kamers voor een aantal uren reserveren maar je kan ook heerlijk erotisch overnachten. Boek een heerlijke kinky bed and breakfast en geniet van onze bdsm kamer.  Of mooie sm studio. Vind je dat te heftig boek dan een kinky kamer met een paar leuke speeltjes of boek een gewone mooie romantische kamer. Al onze kamers zijn voorzien van alle gemakken en er ontbreekt niks. Zo hebben onze mooie sfeervolle kamers een eigen douche toilet en wastafel.

Op de kamers ligt altijd iets lekkers voor na het spannende avontuur. Zoals koekjes , chips en overheerlijk pepermuntjes. Er is onbeperkt koffie en thee. En er staat een mini bar gevild met coal, sinas en flesjes water. Ook dit bieden wij inclusief de prijs.

Wij zijn het perfecte rendez vous hotel van Nederland waar je ten alle tijden discreet met je geheime date kan genieten. Probeer het uit en boek nu één van onze geweldige kamers.

Klein hotelletje ”discrete kamer” staat garant voor een paar overheerlijk uurtjes met jou geheime date. Alles is te reserveren met een arrangement. Ook naar wens. Contact ons en maak je wensen kenbaar. Wij garanderen je een perfect verblijf in discrete kamer.

Parkeren is gratis en achter gesloten poort deuren.

Reserveren 0616350758

Call Now Button