Zoek je met je minnaar , minnares, vriend vriendin een geheim genotsplekje? Zoek dan niet verder en kom naar love hotel ”discrete kamer”. Ons geliefde genotsplekjes bevinden zich in een zeer mooi seks hotel tussen Utrecht, Den Bosch en Tiel. Op de grens van Brabant en Gelderland. Vreemdgaan was nog nooit zo makkelijk en discreet. Bij ”discrete kamer” boek je volledig anoniem een rendez vous kamer. Onze locatie staat garant voor volledige discretie. Niemand zal ooit weten dat je met je partner één van onze unieke kamers hebt geboekt voor een heerlijk avontuurtje. Je kan bij ons 24/7 terecht.

Genotsplekje

Onze genotskamers zijn te boeken als secret room , als kamer per uur , maar ook voor meerdere uren. Je kan ook heerlijk blijven overnachten in ons anoniem hotel. Wat deze plek zo geliefd maakt is de ligging van het geheel. En mooie nostalgische boerderij met liefde volle gezellige kamers. De sfeer ademt rust, romantiek en erotiek uit. Iedereen die bij ons een ”discrete kamer” boekt geniet met volle teugen van het samen zijn met zijn partner. Of dat nou je vreemdgaan partner is of je eigen partner. Een sm bed and breakfast is een unieke aangelegenheid in onze sm kamer of in onze sm studio. Te boeken met of zonder ontbijt

Reserveren gebeurd in ons love hotel zonder creditdcard en legitimatie. Overtuig jezelf van een geweldig seks avontuurtje en boek één van onze geweldige privé kamers. Het ontbreekt jullie aan niets, want alle kamers zijn voorzien van eigen voorzieningen zoals sanitair, douche toilet en wastafel In onze badkamers vind je doucheschuim, shampoo, handdoeken lekkers, gezellig zithoekje en een eigen minibar. Alle drankjes zoals koffie, thee en fris zijn gratis.

Parkeren geen probleem want wij hebben genoeg gratis parkeer gelegenheid op ons eigen privé terrein. Zodra je een genotskamer hebt gereserveerd geven wij de locatie vrij en ontvangen wij je achter gesloten hekken.

 

Reserveren 0616350758

 

 

Call Now Button